Dünya Kadınlar Günü'nde Bisikletimizle Yollardayız" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Dünya Kadınlar Günü'nde Bisikletimizle Yollardayız" Etkinliği

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Samsun Bilgi Merkezi, TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi işbirliği ile 8 Mart 2015 Pazar Günü, “AB ve Türkiye Kadınların Güçlendirilmesi için Birlikte” sloganıyla, “Dünya Kadınlar Günü’nde Bisikletimizle Yollardayız” etkinliği düzenliyor.

07.03.2015 11:39

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Samsun Bilgi Merkezi, TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi işbirliği ile 8 Mart 2015 Pazar Günü, "AB ve Türkiye Kadınların Güçlendirilmesi için Birlikte" sloganıyla, "Dünya Kadınlar Günü'nde Bisikletimizle Yollardayız" etkinliği düzenliyor.

AB, 20 ilde 20 etkinlikle kadın haklarını Türkiye gündemine taşıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 20 ilde 20 ayrı etkinlik düzenleyen AB Türkiye Delegasyonu, eğitim, istihdam gibi alanlarda kadınların eşit fırsatlara sahip olmasının önemini vurgulayarak, eşitlik mücadelesinde kadınları yalnız bırakmıyor. Toplumun her kesimi üzerinde farkındalık oluşturmayı hedefleyen AB Türkiye Delegasyonu, panel, seminer ve film gösterimleriyle kadınlara karşı uygulanan psikolojik ve fiziki şiddeti irdeleyip, kadın hakları konusunda bilgi verecek.

20 İLDE ETKİNLİK

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu desteğiyle AB Bilgi Merkezleri tarafından 5- 9 Mart tarihlerinde "Kadın Hakları ve Avrupa Birliği" temasıyla düzenlenecek etkinliklere Ankara, Antalya, Bursa, Denizli Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van ev sahipliği yapacak.

START İĞNE DELİĞİ GENÇLİK MERKEZİ ÖNÜNDEN VERİLECEK

Bu çerçevede; Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Samsun AB Bilgi Merkezi, TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi İşbirliği ile 8 Mart 2015 Pazar günü "AB ve Türkiye Kadınların Güçlendirilmesi için Birlikte" sloganıyla 'Dünya Kadınlar Günü'nde Bisikletimizle Yollardayız' isimli bir farkındalık etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik saat 13.00'da Atakum Mimar Sinan Mahallesi TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi önünden başlayacak. Ayrıca, Yeşilyurt AVM'de açılacak olan bilgilendirme standında tüm gün boyunca ziyaretçileri bekliyor olacak.

SAMSUN TSO AB BİLGİ MERKEZİ

Samsun Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu arasındaki protokol kapsamında 1997 yılında kurularak faaliyetlerine başladı. AB Bilgi Merkezi, Avrupa Birliği'nin sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel politikaları konusunda tanıtılmasını ve bilgilendirilmesini amaçlıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Kadınlar Günü'nde Bisikletimizle Yollardayız' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement