Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ünal Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ünal Açıklaması

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, "Makamların en büyüğü millete hizmetkar olma makamıdır.

03.06.2016 20:22

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, "Makamların en büyüğü millete hizmetkar olma makamıdır. Hizmetleri milletvekili, grup başkanvekili ve yeri gelir bakan olarak da yaparsın. Ancak bizim için asıl önemli olan Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığıdır." dedi.

Ünal, partisinin Elbistan İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçeye yapılan eğitim yatırımlarının tamamlanmasının ardından, 2016 yılının sonunda sınıflardaki öğrenci sayısının 45'ten 26 kişiye düşeceğini söyledi.

İlçeye 20 okul yapıldığını dile getiren Ünal, "2016'nın sonunda tamamlanacak eğitim kurumlarının hizmete açılmasıyla birlikte sınıflardaki öğrenci sayısı 45 kişiden 26 kişiye kadar düşecektir. 2023 yılına gelindiğinde ise Elbistan başka bir Elbistan olacaktır. Makamların en büyüğü millete hizmetkar olma makamıdır. Hizmetleri milletvekili, grup başkanvekili ve yeri gelir bakan olarak da yaparsın. Ancak bizim için asıl önemli olan Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığıdır. Gelen hizmetler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlam iradesi, AK Parti'nin oluşturduğu siyasi istikrar sayesinde gelmiştir. Bu milletin evlatlarının arı gibi çalışması ve hizmetkar olması sayesinde gelmiştir." dedi.

Makamların geçiciliğine dikkat çeken Ünal, "Bizler yaptıklarımızı anlatmaktan çekiniriz. Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yol arkadaşı olduk. Yapılan bu hizmetlere de sadece vesile olduk. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Sadece kalplerde oluşan muhabbet bağı kalıcıdır. AK Parti iktidarı olarak 2019 yılına kadar koyduğumuz hedefleri 2019 yılından önce gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Ünal'a karakalem çalışması ile yapılan resim hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ünal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement