Hüseyin Çelik: Büyük Başın Büyük Derdi Olur (3) - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Çelik: Büyük Başın Büyük Derdi Olur (3)

Hüseyin Çelik: Büyük Başın Büyük Derdi Olur (3)

Cami AÇILIŞINA KATILDI AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, işadamı Mehmet Selim Memiş tarafından 23 Nisan Mahallesi'nde yaptırılan caminin açılışına katıldı.

11.04.2014 17:26

Cami AÇILIŞINA KATILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, işadamı Mehmet Selim Memiş tarafından 23 Nisan Mahallesi'nde yaptırılan caminin açılışına katıldı. Yapımı tamamlanan camide beraberindeki milletvekilleri ile cuma namazı kılan Çelik, namazın ardından düzenlenen törenle caminin açılışını yaptı. Törene katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hayırsever işadamı Mehmet Selim Memiş'e teşekkür ederek, camilerin önemine dikkat çekti. Şahin, "Camiler, zenginiyle, fakiriyle, köylüsüyle, kentlisiyle, herkesin bir araya gelerek Rükuya durduğu bir kaynaşma mekanı. Böyle hayırlı bir iş yaptığı için Selim Memiş' ve tüm Memiş ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

'YOKSA SANA AİT ESER, YERİNDE YELLER ESER'

Hüseyin Çelik ise konuşmasında işadamının davranışının diğer kişilere de örnek olmasını isteyerek şöyle konuştu:

"Büyüklerimiz, 'eğer yoksa yer yüzünde sana ait bir eser, yeri gelir yerinde yeller eser' demiş. Biz de yerinde yellerin esmemesi için yeryüzünde bir eser bırakmalıyız. Bu cami olabilir, okul olabilir, huzurevi olabilir. Ama ammeye hizmet edebilecek, vatandaşa hizmet edebilecek yerler bıraktığınız zaman çok büyük hayır duaları alabilirsiniz. Bu ve benzeri eser ve yatırımlar, diğer iş adamlarımıza da örnek olsun istiyorum."

Konuşmaların ardından, Kuran okundu ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hüseyin Çelik: Büyük Başın Büyük Derdi Olur (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement