İha'dan Vali Cengiz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İha'dan Vali Cengiz'e Ziyaret

İha\'dan Vali Cengiz\'e Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz’i makamında ziyaret etti.

09.04.2014 11:44

İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Kantarcıoğlu ile bir süre sohbet eden Vali Cengiz, İHA'nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Cengiz İHA'yı takip ettiğini ifade ederek, ajansın çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Vali Cengiz, "7 bin yıllık tarihi geçmişi bulunan Mardin'de son yıllarda hem turizm alanında hem de sanayi alanında önemli gelişmeler yaşanıyor. Yılda bir milyon turist ağırlıyoruz. Şu anda 180 yatırımcı fabrika kurmak için sıraya girmiş durumda. Bölgeye gelen huzur ve güven ortamı Mardin'in gelişmesine vesile oldu. Mardin'i bir dünya kenti yapmak için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz" dedi.

Mardin'de yapmış oldukları çalışmalarda kendilerine destek olan Vali Cengiz'e teşekkür eden Kantarcıoğlu ise İHA'nın ayda 35 bin haber üreten bir kurum olduğunu söyledi. Kantarcıoğlu, "İhlas Haber Ajansı olarak, Türkiye'nin en büyük dünyanın ise 3. büyük haber ajansıyız. Ajans olarak yerel medyaya destek olmak amacıyla bazı projelere imza atıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olduğunuz içinde sizlere ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha'dan Vali Cengiz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement