Kur'an Kursu Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Açılışı Yapıldı

Kur\'an Kursu Açılışı Yapıldı

Kula İlçe Müftülüğü tarafından Börtlüce Mahallesinde yaptırılan Kur’an Kursu hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

03.05.2015 17:04

Kula İlçe Müftülüğü tarafından Börtlüce Mahallesinde yaptırılan Kur'an Kursu hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan ilçe Müftüsü Şükrü Demirel, binaya destek veren ilçe halkına, siyasi parti temsilcilerine, Börtlüce Mahalle muhtarına, camilere teşekkür etti.

Kur'an Kursu binasının açılışına AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula İlçe Müftüsü Talat Özmet, Manisa İl Müftü Yardımcısı Yusuf Arslan, Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir, Kula Devlet Hastanesi Müdürü Ali Akarsu, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an Kursu'nun yapılmasında masrafları karşılayan hayırseverlere Müftü Talat Özmet bizzat teşekkür etti. Sarıgöz Camii İmamı Fatih Şentürk tarafından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılışta, Seferihisar İlçe Müftüsü Talat Özmet, "İlçemizde Kur'an Kursu hizmetlerimize artık başladık ve bir eksikliği daha giderdik. Biz inandık ki Kur'an oldukça millet yükselir. Bu nedenle bu eksikliği gidermek için faaliyetlere başladık. En büyük idealimiz çocuklarımıza Kuran-ı Kerim'i öğretmekti. Binamızın yapımında küçük büyük herkesin payı var. Allah nasip ederse bugün hizmete açıyoruz biz bu hale getirdik ve size emanet ediyoruz." dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, kurdeleyi kesen protokol üyeleri, Kur'an Kursu'nun açılışı dolayısıyla dağıtılan hayır yemeğinden yedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement