Pazaryeri'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri'nden Kısa Kısa

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz, incelemede bulundu

16.11.2013 12:06

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Pazaryeri ilçesinde incelemede bulundu.

Poyraz, AK Parti ilçe Başkanı Muhsin Turan ile birlikte, belediyenin tamamlanan ve devam çalışmalarını yerinde inceleyerek, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'dan bilgi aldı.

İnşaatı devam eden Kültür Merkezi'nde incelemede bulunan ve yüklenici firma yetkilerinden bilgi alan Poyraz, 28 dairelik toplu konut inşaatı, ıslahı tamamlanan Karaelmalar deresi, Doğanlar Mahallesi'nde Kestel Belediyesince yaptırılan çocuk parkı, Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını ve diğer hizmetleri gezdi.

Poyraz, AK Parti Bursa Milletvekili ve Bilecik Koordinatörü Mustafa Öztürk'ün de katıldığı gezi sonrası, AA muhabirine, yapılan hizmetlerin ve çalışmaların ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Pazaryeri İlçe Belediye Başkan aday adayları tanışma toplantısı

AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı tarafından Belediye Başkan aday adayları  tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Turan, bunun bir hizmet yarışı olduğunu belirterek, "Elbette içinizden biri aday olacak. Kırgınlık ve dargınlıkların yaşanmamasını diliyorum. AK Parti, ülkeyi aydınlığa çıkartacak tek partidir. Onun için ülkede barışı bozmak isteyen iç ve dış düşmanlarımıza karşı daima birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız" dedi.

Toplantıya katılan mevcut Belediye Başkanı ve aday adayı Muzaffer Yalçın, Seyhan Akıncı, İbrahim Kulaklı ve Naci Bayrak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazaryeri'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement