Ringin Şehzadeler'i Bu Kez Ayvalık'ta Esti - Son Dakika
Yerel

Ringin Şehzadeler'i Bu Kez Ayvalık'ta Esti

Ringin Şehzadeler\'i Bu Kez Ayvalık\'ta Esti

Şehzadeler Muay Thai Takımı, Balıkesir Ayvalık’ta düzenlenen Muay Thai Zafer Kupası müsabakalarında 9 sporcu ile yarışarak, 7 birincilik madalyası, 4 farklı kategoride de kupa kazandı.

16.08.2014 15:12

Şehzadeler Muay Thai Takımı, Balıkesir Ayvalık'ta düzenlenen Muay Thai Zafer Kupası müsabakalarında 9 sporcu ile yarışarak, 7 birincilik madalyası, 4 farklı kategoride de kupa kazandı. Muay Thai Federasyonu Ege Bölge Başkanı ve Manisa İl Temsilcisi Ediz Barış, desteklerinden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti.

Ringin Şehzadeleri bu kez Ayvalık'ta düzenlenen Muay Thai Zafer Kupası müsabakalarına damga vurdu. Müsabaka Manisa, Balıkesir, Düzce, Sakarya ve Bursa illerinin katılımı ile antik tiyatroda gerçekleştirildi. Afyon'dan 3 birincilik ile dönen Şehzadeler Muay Thai Takımı, Ayvalık'tan 7 birincilik madalyası, 4 farklı kategoride de kupa alarak döndü. Balıkesir İl Temsilcisi Gürcan Demirsıkan, "Ayvalık İlçesi sporcularından Zafer Manda'nın organizasyonunda gerçekleştirdiğimiz zafer kupasında dünya ve Avrupa dereceli sporcularımızla birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Davette bulunduğumuz birkaç il mali imkansızlıklar yüzünden burada olamadı. Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Spora verilen desteğin diğer yerel yöneticilere de örnek olmasını diliyorum" dedi.

"ŞEHZADELER'İ TÜM TÜRKİYE'YE TANITACAĞIZ"

Muay Thai Federasyonu Ege Bölge Başkanı ve Manisa İl Temsilcisi Ediz Barış ise, "Bilindiği üzere Ağustos ayı, zafer ayı. Geçen hafta Şehzadeler Belediyesi Muay Thai takımı olarak Afyon'dan 3 birincilik ile dönmüştük. Bu hafta Ayvalık ilçesinde 9 sporcu ile yarıştık, 7 sporcumuz birincilik madalyası alırken; 4 kategoride de kupa aldık. Bize verdiği destekle Manisa'yı ve Şehzadeler İlçemizi tüm Türkiye'ye tanıtmanın mutluluğunu yaşatan, Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz. Kendisini en kısa zamanda ziyaret ederek, şampiyonluk kupamızı takdim edeceğiz" dedi. Şampiyon olan sporcuların isimlerinin ise şu şekilde olduğu belirtildi: "Hüseyin Akgün, Sibel İlgin, Savaş Cömert, Ogün Ayrım, Vahdican Kavgı, Mustafa Gök, İsmet Barış." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ringin Şehzadeler'i Bu Kez Ayvalık'ta Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement