Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

22.10.2015 15:00

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Toçoğlu, bir tesiste düzenlenen etkinlikte, kent merkezinde başlayan sentetik saha ve spor kompleksi projelerinin ilçelerde de yapıldığını, spor alanları yatırımları sayesinde gençlerin spor yapmalarına imkan sağladıklarını söyledi.

Şu anda Kocaali, Karasu, Erenler ve Arifiye'de sentetik saha inşa edildiğini, Akyazı ilçesinde de sentetik saha projesinin temelini attıklarını ifade eden Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Kısa süre içerisinde de Sapanca Hacımercan'da sentetik saha inşa edeceğiz. Daha önce hakem kardeşlerimizle görüştüğümüzde hakemlerimiz için tesis inşa edeceğimizi gündemimize getirmiştik. Bu kapsamda yer tahsisi çalışmalarımıza başlamıştık. Yeni Sakaryaspor Stadı'nın karşısında Uluslararası Atletizm Pisti inşa ediyoruz. Atletizm pisti yanında inşallah hakemlerimize modern yeni tesis inşa edeceğiz. Projeyle hakemlerimiz atletizm pistinden de yararlanmış olacak. Tesis ve altyapı olmadan ne sporcularımız ne de hakemlerimizin başarılı olma şansları olur. Bunu biliyor, bu doğrultuda çalışıyoruz."

Bu tür yatırımların güçlü ve istikrarlı hükümet sayesinde mümkün olduğunu vurgulayan Toçoğlu, 1 Kasım seçimlerini parti meselesinin aksine ülkenin geleceği olarak gördüklerini, seçimlerde spor camiasının desteklerini beklediklerini aktardı.

Dernek Başkanı Özgür Aygün de spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Toçoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement