Seçimin İlk Kazananları - Son Dakika
Güncel

Seçimin İlk Kazananları

Seçimin İlk Kazananları

Resmi olmayan sonuçlara göre seçimin ilk kazananları belli oldu!

30.03.2014 21:25  Güncelleme: 01:22

Türkiye'de 32 ilde 16:00'da diğer illerde ise 17:00'de biten oylama işlemi sonrası sayımlara geçildi. Bazı şehirlerde şimdiden sonuçlar belli oldu.

İşte resmi olmayan sonuçlara göre kazanan adaylar:

ADIYAMAN

Adıyaman'da, kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığı seçimlerini AK Partili Fehmi Hüsrev Kutlu kazandı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de kesin olmayan sonuçlara göre partisinin adayı Kutlu'nun kazandığını söyledi. 25 Şubat 1961'de Adıyaman'da dünyaya gelen ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren 3 çocuk babası Kutlu, 22 ve 23'üncü dönem Adıyaman Milletvekili olarak TBMM 'de görev aldı. 

AKSARAY

Aksaray'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre AK Partili Haluk Şahin Yazgan belediye başkanı oldu.

İnşaat mühendisi olan Haluk Şahin Yazgı, evli ve 1 çocuk babası. 

Aksaray'ın Ağaçören, Gülağaç, Sarıyahşi Güzelyurt ve Eskil İlçelerini Ak Parti, Ortaköy ilçesini ise resmi olmayan sonuçlara göre MHP kazandı.

ARTVİN

Artvin’de Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti’nin adayı Mehmet Kocatepe kazandı. 

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan evli ve 3 çocuk babası 48 yaşındaki Mehmet Kocatepe, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Artvin’de 3 dönemdir CHP'li Emin Özgün, belediye başkanı olarak görev yapıyordu.

BARTIN

Bartın Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre MHP adayı Cemal Akın yeniden kazandı. 

Elektrik mühendisi, evli ve 2 çocuk babası 55 yaşındaki Akın'ın çekiştiği AK Parti adayı Seyfettin Kalay ise ikinci sırada yer aldı.

BAYBURT

Bayburt Belediye Başkanlığı'na resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Mete Memiş kazandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan ve Erzincan'da özel dershane yöneticiliği ve öğretmenlik yapan Mete Memiş, evli ve 3 çocuk babası. Eşi ev kadını olan Memiş, 2002'de de AK Parti'den Bayburt milletvekili aday adayı olmuştu.

MHP'den aday olan Harita Mühendisi İdris Aydın ise ikinci sırada kalarak seçimi kaybetti.

BİNGÖL

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, merkez belediye başkanlığını, adayları Yücel Barakazi'nin kazandığını açıkladı.

BURDUR

Bayburt Belediye Başkanlığı'na resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Mete Memiş kazandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan ve Erzincan'da özel dershane yöneticiliği ve öğretmenlik yapan Mete Memiş, evli ve 3 çocuk babası. Eşi ev kadını olan Memiş, 2002'de de AK Parti'den Bayburt milletvekili aday adayı olmuştu.

MHP'den aday olan Harita Mühendisi İdris Aydın ise ikinci sırada kalarak seçimi kaybetti.

ÇANKIRI

Çankırı'da belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı İrfan Dinç yeniden kazandı.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan evli 3 çocuk babası 50 yaşındaki İrfan Dinç, Ak Parti'den 3'üncü kez belediye başkanılğını kazandı. Dinç, en yakın rakibi MHP'li Hakkı Yalçın'a fark attı.

EDİRNE

Edirne'de belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre halen milletvekili olan CHP adayı Recep Gürkan kazandı. 

Eğitimci olan evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Recep Gürkan'ın çekiştiği rakibi AK Parti adayı Ahmet Günşen ise ikinci sırada yer aldı. CHP'den aday gösterilmediği için DSP'ye geçen ve üst üste 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan Hamdi Sedefçi 4'üncü sırada yer aldı. 

ELAZIĞ

Elazığ'da Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Mücahit Yanılmaz kazandı.

Elazığ'da Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı 53 yaşındaki Mücahit Yanılmaz kazandı. Makine mühendisi olan Yanılmaz, evli ve 4 çocuk babası. Yanılmaz'ın seçimleri kazanmasının ardından partililer Elazığ'da kutlamalar yaptı.

ERZİNCAN

Erzincan Belediye Başkanlığı'na kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Cemalettin Başsoy seçildi. Başsoy 28 bin 440 oy alırken, MHP 15 bin 864, CHP ise 6 bin 123 oy aldı.

GİRESUN

Giresun'da sandıkların yüzde 90'ı açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP yüzde 46.5 oy ile seçimi kazanmış görünüyor.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Belediye Başkanlığı resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Ercan Çimen kazandı.

Evli ve 2 çocuk babası AK Parti adayı Çimen, Gümüşhane Belediye Başkanı seçildi. İktisatçı Ercan Çimen, aile şirketinde yönetici olarak görev yapıyordu. Çimen, 2009 yılında 35 oyla Gümüşhane Belediye Başkanlığı seçimini kaybetmişti. 

Gümüşhane'de 1999 yılından bu yana Belediye Başkanı olarak görev yapan MHP'li Mustafa Canlı ise bu kez ikinci sırada kaldı.

HAKKARİ

Hakkari'de yerel seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre BDP'nin adayı Dilek Hatipoğlu kazandı. 

Hakkari'nin ilk kadın belediye başkanı olan Hatipoğlu, İşletme Fakültesi mezunu. Evli 2 çocuk annesi Muşlu olan Hatipoğlu, seçimlere BDP'nin kadın kotasıyla girdi.

KARABÜK

Karabük'te belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre MHP adayı Rafet Vergili yeniden kazandı. 

Sanayici, evli ve 5 çocuk babası 55 yaşındaki Rafet Vergili'nin çekiştiği Ak Parti adayı Mehmet Ceylan ise ikinci sırada yer aldı. 

KARAMAN

Karaman'da belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Ertuğrul Çalışkan kazandı.

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan ziraat mühendisi 49 yaşındaki Ertuğrul Çalışkan, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 44'ünü alarak seçimi kazanırken, ikinci parti ise yüzde 24 oy oranıyla MHP oldu. 2004 yılında Ak Parti'den Karaman İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi ve bir dönem İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüttü. Halen Karaman Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Çalışkan evli ve 2 çocuk babası.

KAYSERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Mehmet Özhaseki yeniden kazandı.

Mehmet Özhaseki beşinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Hukukçu olan evli ve 4 çocuk babası Mehmet Özhaseki, Tarihi Kentler Birliği başkanlığı görevini de sürdürüyor.

KIRKLARELİ

Kırklareli'de kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını CHP adayı, halen milletvekili olan Mehmet Kesimoğlu kazandı. 

Siyaset bilimci olan evli ve 1 çocuk babası 54 yaşındaki CHP adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun çekiştiği rakibi AK Parti adayı Selehattin Minsolmaz ise ikinci sırada kaldı.

KIRŞEHİR

Kırşehir'de resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığını ikinci kez AK Parti adayı Yaşar Bahçeci kazandı.

Yaşar Bahçeci, 1975 yılında Kırşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırşehir'de tamamladı. 1997 yılında Niğde Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2000 yılında mühendislik bürosunu açarak iş hayatına atıldı. Bahçeci evli ve iki çocuk babası.

KİLİS

Kilis'te, resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Hasan Kara kazandı.

Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara 1969 yılında Kilis'te dünyaya geldi. Hukuk Fakültesi mezunu olan 4 çocuk babası Hasan Kara, 22 ve 23'üncü dönemde AK Parti Kilis Milletvekili olarak TBMM'de bulundu.

KONYA

Konya'da iki dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan AK Parti adayı Tahir Akyürek, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden seçildi.

2004 yılından itibaren Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini yürüten 55 yaşındaki Tahir Akyürek, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Bir dönem serbest avukatlık yapan Akyürek, kapatılan Refah Partisi'nden 1990 yıllarında siyasete girdi. Evli ve 3 çocuk babası olan Akyürek'in eşi Fatma Akyürek, ev hanımı.

MUŞ

Muş'ta Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Feyat Asya kazandı. 

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan 44 yaşındaki Feyat Asya, evli ve 4 çocuk babası. Feyat Asya seçimde BDP adayı ile çekişti.

NEVŞEHİR

Nevşehir'de, resmi olmayan sonuçlarına göre sandıktan birinci çıkan ve üçüncü dönem belediye başkanı seçilen Hasan Ünver, siyasi kimliğini bir tarafa bırakarak herkesi kucaklamaya ve hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Ünver, AA muhabirine yaptağı açıklamada, milletle el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceğini belirterek, yeni dönemde yarım kalan projeleri hızla tamamlayıp Nevşehirlilerin hayat standartını yükselteceğini ifade etti. Ünver, geçmiş dönemde Necip Fazıl ve Şehitlik köprülü kavşağı, Nevşehir Konağı, şehirler arası otobüs terminali, kültür ve sanat merkezi gibi projeleri tamamladıklarını belirtti.

ORDU

Ordu'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı 44 yaşındaki Enver Yılmaz kazandı. 

Geçtiğimiz yıl büyükşehir olan ve bu yıl ilk kez büyükşehir belediye başkanını seçen Ordu tercihini Ak Partili Enver Yılmaz'dan yana yaptı. 2 dönemdir CHP'li Seyit Torun'un belediye başkanlığını yaptığı Ordu'nun ilk büyükşehir belediye başkanı olan evli ve 2 çocuk babası Enver Yılmaz, parti binasında tebrikleri kabul ettikten sonra, seçim otobüsünün üstüne çıkarak bir konuşma yaptı. 

Hukukçu olan Yılmaz, "Bütün Ordu halkına teşekkür ediyorum. Şu anda kesin olmayan ve bize gelen sonuçlara göre Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandık. Yarından itibaren kolları sıvayıp çalışmalara başlayacağız" dedi. 

CHP'li Seyit Torun ise ikinci sırada yer aldı. 

RİZE

Rize'de belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Reşat Kasap kazandı.

Gazi Üniversitesi İstatistik Bölüm Başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti'den Rize Belediye Başkanlığı’na aday olan 2 çocuk babası 53 yaşındaki Reşat Kasap, İstatistik, Ulaşım, Planlama, Kalkınma, Çevre, Endüstri, Ekonomi, Finans ve Eğitim alanlarında uzman olarak biliniyor. 

Kasap, Rize Belediye Başkanlığı'n kazanırken, Saadet Partisi’nden aday olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ise ikinci sırada kaldı.

SİİRT

Siirt'te Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre BDP'nin adayı Tuncer Bakırhan kazandı.

Siirt'te Belediye Başkanlığı'nı resmi olmayan sonuçlara göre, BDP'nin adayı 44 yaşındaki Tuncer Bakırhan kazandı. Ekonomi uzmanı evli ve 2 çocuk babası Bakırhan'ın seçimleri kazanması ardından kentte BDP'liler kutlama yaptı. BDP'liler havai fişeklerin yanı sıra halaylar çekip, kentte tur atarak Bakırhan'ın seçimleri kazanmasını kutladı. 

SİNOP

Sinop'ta belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Baki Ergül yeniden kazandı. 

Evli ve 2 çocuk babası olan 62 yaşındaki Başkan Baki Ergül'ün rakibi AK Parti adayı Hamza İnce ise 2'nci sırada yer aldı. Sonuçların açıklanmasının ardından Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Uğur Mumcu Meydanı'nda partililerle birlikte kutlamalara başladı.

SİVAS

Sivas'ta belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Sami Aydın kazandı.

Mimarlık yapan evli ve 3 çocuk babası 49 yaşındaki Sami Aydın'ın seçimlerde çekiştiği mevcut belediye başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Doğan Ürgüp ise ikinci sırada yer aldı. Belediye Başkanlığını kazanan Ak Parti adayı Sami Aydın, 2004 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilmiş, 5 yıl bu görevi yaptıktan sonra 2009 yılında bir kez daha aday olduğu seçimde başkanlığı BBP adayı Doğan Ürgüp'e kaybetmişti. 

İki adayın bir kez daha karşı karşıya geldiği seçimde bu kez kazanan taraf Sami Aydın oldu. Aydın, 5 yıllık aradan sonra kentte yeniden belediye başkanlığına seçildi.

TOKAT

Tokat'ta belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Eyüp Eroğlu kazandı.

Avukatlık yapan evli ve 2 çocuk sahibi 37 yaşındaki Eyüp Eroğlu'nun seçimlerde çekiştiği MHP adayı Hüseyin Erkan İkikat ise ikinci sırada yer aldı. Partisinin il başkanı olan Eroğlu, seçim öncesinde adaylık açıklaması yapmamasına karşın, genel merkez tarafından Tokat adayı olarak gösterildi. Daha önce 2 dönem AK Parti'den Belediye Başkanlığı yapan Adnan Çiçek'in yerine aday gösterilen Eroğlu, yapılan seçimler sonucunda Tokat'ın yeni belediye başkanı oldu.

TUNCELİ

Tunceli'de Belediye Başkanlığı seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre BDP'nin adayı Mehmet Ali Bul, kazandı.

UŞAK

Uşak Belediye Başkanlığını kazandığını açıklayan Ak Parti adayı Nurullah Cahan, kentin en işlek yerlerinden İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan billboard'ara teşekkür afişi astırdı.

AK Partili Nurullah Cahan, kesin sonuçlar açıklanmadan başkanlığını ilan etti. Cahan, İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan billboardlara astırdığı teşekkür afişinde, "Aday adaylığı sürecimden bugüne kadar birlik siyaseti yaptık. Başkanlığım sürecinde de yapmaya devam edeceğim. Asıl olan Uşak'ın kazanması, asıl olan Türkiye'nin kazanmasıdır. Bundan sonra da Uşak için çalışacağız. Ak Parti il ve ilçe yönetimine, milletvekillilerimize katkısı olan her kademedeki bütün arkadaşlarıma, desteklerinden dolayı tüm Uşak halkına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

YOZGAT

Yozgat'ta belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Kazım Arslan kazandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile birlikte, Has Parti'den, AK Partiye katılan Kazım Arslan, AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Başer'in yerine aday gösterildi.1994 yılında yapılan mahalli seçimlerde Refah Partisi Yozgat belediye başkan adayı olarak siyasi hayatına başladı. 1995 yılında yapılan 20. dönem milletvekilliği seçimlerinde, Refah Partisi'nden Yozgat Milletvekili olarak seçildi. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu ile Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliklerinde bulundu.

AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Kazım Arslan,Doktor, evli ve 2 çocuk babası. 55 yaşındaki Başkan Kazım Arslan'ın, çekiştiği rakibi MHP adayı Uğur Bektaş ise ikinci sırada yer aldı. 

KASTAMONU

Kastamonu Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre MHP adayından 424 oy fazla alan Ak Parti adayı Tahsin Babaş kazandı.

İnşaat teknikeri, evli ve 1 çocuk babası 47 yaşındaki Babaş'ın çekiştiği MHP adayı Hayati Hamzaoğlu ise ikinci sırada yer aldı. 20 yıldır MHP'de olan Kastamonu belediyesi Ak Parti'ye geçmiş oldu.

ISPARTA

Isparta'da Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre MHP adayı Yusuf Ziya Günaydın yeniden kazandı.

Mimar olan 65 yaşındaki Günaydın, 1999'da MHP'den Isparta Belediye Başkanı oldu. 2004'te yeniden aday oldu, ancak Ak Parti adayı Hasan Balaman'a karşı seçimi kaybetti. 2009 yılında yeniden MHP'den aday gösterildi ve ikinci kez başkan seçildi. Almanca bilen Günaydın, evli ve üç çocuk babası.

AYDIN

Aydın'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre CHP adayı Özlem Çerçioğlu, kazandı.

Bir önceki dönemin mevcut belediye başkanı, evli ve 2 çocuk annesi, 46 yaşındaki Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarıştığı rakibi Ak Parti adayı Mustafa Savaş'ı geride bıraktı. Resmi olmayan sonuçlara göre rakibine yüzde 12 fark atan Çerçioğlu, yaptığı balkon konuşması tüm Aydınlılara birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

DENİZLİ

Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, adayları Osman Zolan'ın kazandığını duyurdu.

Denizli Delikliçınar Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Nihat Zeybekci, kendilerine ulaşan bilgilere göre, adayları Osman Zolan'ın, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandığını açıkladı.

Denizli'nin mevcut belediye başkanı konumunda bulunan Osman Zolan, kentin büyükşehir olmasının ardından bu görevi üstlenen ilk isim olarak yerini korudu.

SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Belediye Başkanı AK Parti adayı Yusuf Ziya Yılmaz kazandı.

Sandıklardan yüzde 70'inin açıldığı Samsun'da AK Parti yüzde 48.9, MHP yüzde 29.5, CHP yüzde 17.7 oy aldı.

Yusuf Ziya Yılmaz 28 Ağustos 1951, Samsun doğumlu, 1999 yılından beri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.

KARABÜK

MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan, resmi olmayan sonuçlara göre, Karabük'ün Belediye Başkanlığı'nı adayları Rafet Vergili'nin kazandığını bildirdi.

Arslan, yaptığı açıklamada, oy sayımı sonucunda, Vergili'nin yüzde 51 oy aldığını belirtti.

Merkezde 78 bin 269 seçmenin bulunduğunu ifade eden Arslan, buna göre Vergili'nin yeniden Karabük belediye başkanı seçildiğini kaydetti.

ERZURUM

Erzurum'da kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Büyükşehir Belediye Başkanlığına Ak Parti adayı Mehmet Sekmen seçildi. Sekmen yüzde 62 oy oranıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen isim oldu.

NİĞDE

Niğde Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Faruk Akdoğan, 2. kez seçilerek başkanlık görevine kaldığı yerden devam edecek.

Başkan Faruk Akdoğan, Niğde Hükümet meydanında toplanan partililere konuşma yaptı. Başkan Akdoğan'ın yanında Ak Parti İl Teşkilatı, Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve eşleri katıldı. Akdoğan, "Niğde'de yazdığınız bu yeni tarihle biz sizlerle gurur duyuyoruz. Gurur duyulacak kişiler sizlersiniz. Buraya bizi yine siz getirdiniz. Sizlerle ne kadar öğünsek az, sizlere ne kadar hizmet etsek az. Yeni dönemde Niğde'mize hep beraber hizmet edeceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi Niğde'mizi hep beraber güzelleştireceğiz. Bu seçim zaferiniz bize hediye eden tüm hemşerilerimize ve gizli kahramanlarımıza, değerli teşkilat mensuplarımıza, değerli İl Başkanımıza, İlçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Milletvekillerimize ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Seçimin İlk Kazananları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • DADAS25: Yazıklar olsun erzurumda MHP kaybetti bdp kesin oy verdi akpye 7 40 Yanıtla
    SIRNAK73: Üzülme Lo KARS ve Iğdırı Aldınızz.!! 0 0
  • SIRNAK73: AKP Elektirikleri Keserek Seçimlere Gölge Düşürmek İstiyor, Tedbiri elden bırakmayyın sandıklara sahip ÇıkıN.!! 11 9 Yanıtla
  • Hakan: Sandıkları terk etmeyin asla ey görevliler AKP elektrikleri kesiyor uyanık olun yanlı kanallar yakan söylüyor sakın inanmayın İstanbul da Ortaköy'ün elektriğini kestiler sandıkları çalacaklar dikkkkkkkattttttt 6 8 Yanıtla
  • SIRNAK73: Bingöllüler Allah sizi Bildiği Gibi Yapsın emiiii! 6 8 Yanıtla
  • CELAL: MHP heryerde oyunu arttırmış ama kazanmaya yetmemiş. 3 0 Yanıtla
  • ALİ: MHP İSTANBUL İZMİR ANKARADA GENEL SEÇİMLERDE ŞEHİR OLARAK HAREKET EDİP MİLLİYETCİ TABANI TOPARLARSA MHP GENEL SEÇİMLERDE CİDDİ OY ALABİLİR EN COK MHPNİN OYLARI ARTTIRILMASI DİKKATİMİ ÇEKTİ BDPDE OYLARI ARTTIRMIŞ AMA BDP GENELDE AKP SAYESİNDE 0 1 Yanıtla

Advertisement