Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Magazin

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Dünya Evine Girdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı kıyıldı. Sümeyye Erdoğan'ın nikah defterine imza atarkenki pozu objektiflere yansıdı.

14.05.2016 16:25  Güncelleme: 17:33

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde kıyıldı.

KUR'AN TİLAVETİYLE BAŞLADI

Devlet erkanı ile çok sayıda ünlü ismin buluştuğu nikah, Kuran tilavetiyle başladı. Ardından davetliler Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini izledi.

NİKAH CÜZDANINI ABDULLAH GÜL VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta şahitler arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama gibi isimler vardı. Geline nikah cüzdanını Abdullah Gül verdi.

LİDERLERİN TOKALAŞMASI YOĞUN ALKIŞ ALDI

Nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tokalaştı. Liderlerin tokalaşması salondan yoğun alkış aldı. Bazı davetliler düğünden Periscop yayını yapıyor.

Gelin Sümeyye Erdoğan ve damat Selçuk Bayraktar ilk pozu böyle verdi;



Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Dünya Evine Girdi

Son Dakika Magazin Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Şükrü AYDIN: Sümeyra-Selçuk BAYRAKTAR'a Ömür boyu Mutluluklar diliyorum 0 0 Yanıtla
  • yalçın bulut: Evet allah razı olsun sabahtann bu yana tüm trafik felç heryer kapalı insanlar işe yetişmek için bir dünya yol yürüdüler allah mesut etsin ne diyim 0 0 Yanıtla
  • emrah : tabi ya ülkem kan ağlasın her gün şehit haberleriyle tayyip beyde düğün yapsın.Ne güzel uyutuluyoruz. 0 0 Yanıtla
  • Özkan Dursun: Bizim de komşunun oğlu şehit oldu ve bu gün binanın önüne cenazesi geldi. Daha sonra defnedilmek üzere Şehitliğe götürdük. Biraz önceliklerinizi değerlendirin. Allaha havale ediyorum sizi. 0 0 Yanıtla
  • SERHAT: hayırlı olsun allah utandırmasın 0 0 Yanıtla
  • Musa tozar: Allah hayırlı etsin inşallah mutlulukları daim olsun çok yakismislar 0 0 Yanıtla
  • HASAN TEKİN: ALLAH BİR YASTİKTA ÖMÜR BOYU. HUZUR. VE. MUTLULUK. YASATSİN 0 0 Yanıtla
  • Derviş : Kötü haber yapmışlar 0 0 Yanıtla
  • Mahmut kemal KALFA: Allah mesut etsin, sağlıklı mutlu olurlar inşallah. 0 0 Yanıtla

Advertisement