Toroslar Edaş, Adana Yatırımlarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Toroslar Edaş, Adana Yatırımlarını Tanıttı

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş Adana'ya yapılan proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

03.03.2015 15:17

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş  Adana'ya yapılan proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bölgenin ihtiyaçları paralelinde yapılan yatırımların önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

Elektrik dağıtımında öncelik ve beklentileri bildiklerini ve bu yönde planlama yaptıklarını bildiren Zaimler, özelleştirme sonrasında öncelikle kurumsallaşma yönünde adımlar atıldığını vurguladı.

Zaimler, Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kilis illerini kapsayan Toroslar bölgesinde, elektrik dağıtım işini devralan Enerjisa'nın, yerel paydaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini değerlendirmek ve hizmetlerini bu paralelde geliştirmek adına etkin ve şeffaf bir anlayışla iletişim çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Toroslar bölgesinin yanında, Başkent ve İstanbul Anadolu Yakası bölgelerini de kapsayan 14 ilde, 110 bin kilometrekarede, 20 milyonluk bir nüfusa elektrik dağıttıklarını ifade eden Zaimler, Türkiye'de lider, Avrupa'da ise örnek gösterilen bir hizmet kalitesine ulaştıklarını vurguladı.

Adana artık daha aydınlık olacak

Zaimler, Adana'nın tamamına yönelik bakım çalışması ile daha verimli bir aydınlatma sağlanacağını belirtti.

Yüzde 90 oranında çalışmaları tamamlanan kampanyanın ardından, bakım ve onarım çalışmalarının periyodik bir şekilde devam edeceğini ifade eden Zaimler, şunları kaydetti:

"2014 yılında 12 aydınlatma projesi kapsamında 35 bin adet aydınlatma bakımı, 3 bin yeni armatür montajı yapıldı. Adana genelinde 2015 içinde tamamlanacak projeler hayata geçtiğinde aydınlatma şebekesinin daha modern bir yapıya kavuşması planlanıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Toroslar Edaş, Adana Yatırımlarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement