14'üncü Sıradaki Adayı, Baykal'a Rakip Gösterdi - Son Dakika
Politika

14'üncü Sıradaki Adayı, Baykal'a Rakip Gösterdi

14\'üncü Sıradaki Adayı, Baykal\'a Rakip Gösterdi

14 milletvekili çıkaracak Antalya'da adaylarını tek tek tanıtan AK Parti İl Başkanı Köse, son sıradaki Hakkı Beşkazalı'yı tanıtırken, "Hakkı beyin rakibi Deniz Baykal" dedi

17.04.2011 13:30

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün katılımıyla, 14 milletvekili çıkaracak Antalya'da adaylarını tek tek tanıtan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, son sıradaki Hakkı Beşkazalı'yı tanıtırken, "Hakkı beyin rakibi Deniz Baykal. Çünkü Hakkı bey seçildiğinde Deniz Baykal seçilemeyecek. İnşallah o günleri de görürüz" dedi.

AK Parti Antalya milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığı Divan Talya Otel'deki toplantıya, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile birlikte Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Sadık Badak ve Abdurrahman Arıcı ile diğer milletvekili adayları ve partililer katıldı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, birinci sıra adayı Vecdi Gönül'den başlayıp 14'üncü sıra adayı Hakkı Beşkazalı'ya kadar adayları tek tek tanıttı.

İl Başkanı Mustafa Köse, 14'üncü sıra adayı Hakkı Beşkazalı'yı tanıtırken, onun Deniz Baykal'ın rakibi olduğunu söyledi. Mustafa Köse, "Hakkı beyin rakibi Deniz Baykal. Çünkü Hakkı bey seçildiğinde Deniz Baykal seçilemeyecek. İnşallah o günleri de görürüz" dedi.

'EN ÇOK OYU ALACAĞIZ'

AK Parti'nin iki genel, iki de yerel yönetimler olmak üzere 4 seçimi geride bıraktığını ve 5'inci seçime gireceğini söyleyen Milli Savunma Bakanı Gönül, yapılan araştırmalara göre seçmenin üç etki altında kaldığını kaydetti. En büyük etkinin lider, ikincisinin parti, üçüncüsünün de adaylar olduğunu belirten Vecdi Gönül, şunları söyledi:

"Lider konusunda yalnız Türkiye'de değil, bütün Ortadoğu ve dünyada tartışmasız bir önderin partimizi siyasi başarılara götürdüğü kadar Türkiye'yi de başarılara taşıdığı kabul ediliyor ve bu kesin bir kanaat şeklinde. Partimiz ilk girdiği seçimde 1. 5 senelik bir partiydi artık yerleşmiş, müesseseleşmiş, merkezde kitle partisi olarak büyük bir çoğunluğa hitap eden muhafazakâr demokrat bir parti. Diğer faktör adaylar ise gördüğünüz gibi adaylarımızda bu üçüncü etkenin en iyi şekilde temsil edildiği ortada. Antalya'da, araştırmaların da ortaya koyduğu üç unsurla seçim mücadelesine girmiş olacağız. Adaylarımız hem şahsi nitelikleri ile hem politikaya verdikleri emekle, hem de Antalya ve Türkiye'ye yapacakları hizmetle eminim hepimizin yüzünü güldürecek bir nitelik taşıyorlar. "

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2023 yılı hedeflerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için bir takım ruhu ile çalışacaklarını belirten Vecdi Gönül, bu seçimlerde de AK Parti'nin en yüksek oyu alacağını kaydetti.

SÜRPRİZ KARŞILANMASI NORMAL

Antalya'dan aday gösterilmesinin sürpriz olarak değerlendirildiğinin belirtilmesi üzerine Bakan Gönül, "Hizmet anlayışında sürpriz olmaz. Görev verilir, görev yapılır. Bu görevi yapmak için buradayım. Antalyalılar için ismim siyaseten Antalya ölçeğinde ilk defa gündeme geldiği için sürpriz karşılanmasını normal karşılıyorum. Antalya'yı 40 senedir tanıyorum ama milletvekilliği sorumluluğu ile tanımanın anlamı bambaşka. Onun için şimdi bildiklerimin yanında bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 14'üncü Sıradaki Adayı, Baykal'a Rakip Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement