Bahçeli'den İstifalara İlk Yorum - Son Dakika
Politika

Bahçeli'den İstifalara İlk Yorum

Bahçeli\'den İstifalara İlk Yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yeni kasetler ve toplu istifalara ilk yorum geldi.

21.05.2011 12:51  Güncelleme: 17:07

İnsanların şahsiyetleriyle uğraşmanın doğru olmadığını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstifalarıyla partiyi rahatlatmayı amaçlıyor olabilir. Kendileriyle görüşeceğim, istifa talebim olmadı' şeklinde konuştu.

İstifa haberlerinin ardından ilk kez Nevşehir'deki mitingde kameraların karşısına geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şunları söyledi:

Siyasi iktidarlarını korumak için ihanate varan uygulamalara gitmektedirler.

Bugünkü iktidar hiçbir partiye nasip olmayan bir oyla iktidar olmuştur. AKP'nin parti programında, seçim beyannamelerinde, hükümet programlarında, icraatın içerisinden programlarında milletimize ne sözü vermişse hepsini sonuçlandıracak bir millet desteğidir. Bugünkü siyasi iktidarın Meclis'te alamayacağı bir karar yoktur. Hepsini arzuladığı anda yapabilecek bir güçtedir.

Sayın Başbakan'ın 'Durmak yok, yola devam' sloganını benimseyerek onu yeniden iktidara getirebilirsiniz. Ülke sizin karar sizin.

Ama bu gerçek değilse. 2002'de namerde muhtaç olmayan insanlar, 2011'e gelinceye kadar gittikçe yoksullaşmışlarsa, gelir dağılımındaki adaletsizlikle kendisine düşen payın azaldığını görüyorsa, toplumda huzur kalmamışsa, o zaman bu karar ne olabilmeli.

Sayın Başbakan 'Abbas yolcu' demelisiniz. Bugünkü siyasi iktidardan kurtulma zamanının geldiği kararını vermelisiniz. Gerçek de budur.

Sabahın 6 buçuğundan gece 24'e kadar, yandaş veya zorla yandaş yaptığı TV'lerde sürekli konuşuyor. Önceden hazırlanmış senaryo üzerinde sözde söyleşi yapıyorlar. Sayın Başbakan'ı öyle bir anlatıma zorluyorlar ki Sayın Başbakan'ın da aradığı budur. Bir Türkiye tablosu çiziyor. Herkesin mutluluk içinde olduğu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bahçeli'den İstifalara İlk Yorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement