Bakan Yazıcı Sanayici ve İşadamları ile Yemekte Buluştu - Son Dakika
Politika

Bakan Yazıcı Sanayici ve İşadamları ile Yemekte Buluştu

Bakan Yazıcı Sanayici ve İşadamları ile Yemekte Buluştu

Gümrük ve Sanayi Bakanı Hayati Yazıcı, Kocaeli Sanayi Odası Sosyal Tesislerinde sanayicilerle yemek yedi.

29.03.2013 18:18

Gümrük ve Sanayi Bakanı Hayati Yazıcı, Kocaeli Sanayi Odası Sosyal Tesislerinde sanayicilerle yemek yedi.

Kocaeli'de oldukça hareketli bir gün geçiren Bakan Hayati Yazıcı, TASİŞ mağazasını açtıktan sonra KOTO'ya geçti. KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş'i makamında ziyaret eden Yazıcı, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Kocaeli Sanayi Odası Sosyal Tesislerine geçen Gümrük Bakanı, Kocaelili sanayici ve işadamları ile yemek yedi. Yemekte Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaelili sanayiciler hazır bulundu.

Ayhan Zeytinoğlu ve Vali Topaca'nın ardından bir konuşma yapan Bakan Yazıcı, "Hükümetin yatırım teşvik programları düzenlenirken her şey dikkate alındı. Türkiye'de ilk defa yatırım teşvik programı yapılırken ekonomik değil, sosyoekonomik faktör dikkate alındı. Türkiye'de ticari hayatta sürdürülen bütün faaliyetleri sağlayan işadamlarıdır. Bizler verdiğimiz ekonomik verilerde aslında sizin icraatlarınızı özetliyoruz" dedi.

Bakan Yazıcı, konuşmasının ardından AK Parti'nin bir programına katılmak üzere Yunus Emre Kültür Menkezi'ne geçti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yazıcı Sanayici ve İşadamları ile Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement