CHP 34. Olağan Kurultayı - Son Dakika
Politika

CHP 34. Olağan Kurultayı

CHP 34. Olağan Kurultayı

CHP 34.Olağan Kurultayı'nın yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu'na gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir coşkuyla karşılandı.

17.07.2012 11:50

CHP 34. Olağan Kurultayı'nın yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu'na gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir coşkuyla karşılandı. Kurultaya AK Parti adına katılan Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Biz düşman değil rakibiz, rekabeti çok önemsiyoruz" dedi.

CHP 34. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun salona girişiyle başladı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte salona gelen Kılıçdaroğlu büyük bir coşkuyla karşılandı. Kılıçdaroğlu'nun etrafında, izdiham tehlikesine karşı etten duvar örüldü. Kurultay salonuna 10. Yıl Marşı eşliğinde giren Kılıçdaroğlu salonun etrafında dolaşarak tribünleri selamladı. Kılıçdaroğlu daha sonra tribünlerde kendisi için ayrılan yere oturdu.

CHP Kurultayına AK Parti'den de iki isim konuk olarak katıldı. AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, misafir tribününde yerlerini aldı. Kapusuz, kurultay salonuna girerken yaptığı açıklamada, "Biz düşman değil rakibiz. Rekabeti çok önemseriz. İyi bir rakip iktidar için de fırsattır" dedi.

Kurultaya siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Gülriz Sururi, Musa Eroğlu, Suavi, Mustafa Özarslan, Onur Akın, Sadık Gürbüz, Melike Demirağ gibi ünlü sanatçılar da ilgi gösterirken, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal da kurultay salonundaki yerini aldı.

Divan Başkanlığı için ismi üzerinde anlaşılan eski Genel Başkanlardan Altan Öymen, CHP kurultaylarından bazılarının gerçekten çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu da önemli. Baştan beri da işaret ediliyor. Değişim kurultayı. Adı konulmuş zaten. Demokrasiye de, değişime de Türkiye'nin çok ihtiyacı var. Bu ifade ediliyor. Bunlar da gerekenlerin yapılacağı yolundaki CHP'nin kararlılığını ifade ediyor. Herhalde ilginç bir kurultay olacak" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP 34. Olağan Kurultayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement