CHP ve MHP'den İki Vekil İçin Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

CHP ve MHP'den İki Vekil İçin Suç Duyurusu

CHP ve MHP\'den İki Vekil İçin Suç Duyurusu

MHP Ankara Çankaya İlçe Üyesi Avukat Adnan Paksoy, Aydoğmuş ile Doğan Hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na Suç Duyurusunda Bulundu.

26.02.2010 01:39  Güncelleme: 22:57

MHP Ankara Çankaya ilçe üyesi avukat Adnan Paksoy, Aydoğmuş ile Doğan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Paksoy, iki milletvekilini halkı kin, düşmanlığa tahrik etmek, aşağılamak ve Anayasa suçu işlemekle suçladı. CHP’li vekiller Atilla Kart ve Mustafa Özyürek de, Aydoğmuş hakkında Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kart, “Aydoğmuş düzeysiz ve çirkin bir üslupla halkın bir kesimini diğer kesimine karşı kışkırtmış, siyasi anlamda tasnifler yaparak bölücülük yapmıştır” dedi.

CHP Milletvekili Yaşar Ağyüz de verdiği soru önergesinde TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’e Aydoğmuş ve Doğan’ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasını isteyip istemeyeceğini sordu.

Suç duyuruları üzerine Ankara Cumhuriyet Basın Savcılığı soruşturma başlattı. Savcılık, Doğan hakkında “özel hayatın gizliğini ihlal” suçundan, Aydoğmuş için de “halkı kin ve düşmanlığa tahrik”ten soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP ve MHP'den İki Vekil İçin Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement