CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri - Son Dakika
Politika

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri

Genel Başkan Yardımcısı Sarı: "Bu hafta Ankara ve İzmir'de iki, Zonguldak'ta ise bir gün sürecek eğitim çalışmalarında yaklaşık 500 katılımcı, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlan...

25.10.2013 14:38

CHP'de yerel yönetimler seçimi aday adayları eğitimlerinin bu hafta Ankara, İzmir ve Zonguldak'ta yapılacak programlarla süreceği bildirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, 26-27 Ekim'de, Ankara'da beşinci kez yapılacak eğitimde, Konya, Kayseri ve Ankara'dan 150'ye yakın katılımcının hazır bulunacağını belirtti.

Aynı tarihlerde İzmir'de de eğitimlerin süreceğini, İzmir'deki altıncı eğitim programına da Manisa, Balıkesir ve İzmir'den 250 aday adayının katılacağını aktaran Sarı, 27 Ekim'de Zonguldak'ta yapılacak ilk eğitime ise Sinop, Karabük, Bartın ve Zonguldak'tan yaklaşık 100 aday adayının katılacağını kaydetti.

Düzenlenen bu eğitimlerde yaklaşık 500 katılımcının önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacağını aktaran Sarı, şöyle devam etti:

"Ankara ve İzmir'de iki, Zonguldak'ta bir gün sürecek eğitim çalışmalarında katılımcılar, etkili iletişim becerileri, halkla ilişkiler ve propaganda derslerinin yanında; sosyal demokrasi ve yerel yönetimler, yeni Büyükşehir Yasası, kentsel dönüşüm, muhtarlık gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma, değerlendirme bölümüyle birlikte programı tamamlayacak." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement