Çözüm Sürecinin "Akıl Hocası" Milletvekilliğine Talip - Son Dakika
Politika

Çözüm Sürecinin "Akıl Hocası" Milletvekilliğine Talip

Çözüm Sürecinin "Akıl Hocası" Milletvekilliğine Talip

YSK milletvekili adayı olacak memurlar için istifa tarihini 10 Şubat olarak belirlerken, Isparta’da AK Parti’den aday adayı olmak için istifasını sunan ilk isim Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suat Kolukırık oldu.

04.02.2015 12:45

YSK milletvekili adayı olacak memurlar için istifa tarihini 10 Şubat olarak belirlerken, Isparta'da AK Parti'den aday adayı olmak için istifasını sunan ilk isim Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suat Kolukırık oldu.

Sosyolojik çalışmalarla bilinen Doç. Dr. Suat Kolukırık, ulusal eylem planını yazmıştı. Doç.Dr. Kolukırık, 2011 seçimlerinde de AK Parti'den üçüncü sıra milletvekili adayı olmuş ancak meclise girememişti. Türkiye'nin 61'inci hükümetinde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akıl hocaları arasında gösterilen Doç.Dr. Kolukırık, aktif rol oynamış, özellikle demokratik açılım sürecinde hazırladığı raporları hükümete sunmuştu.

"TARAFIMIZ BELLİDİR"

AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu belirten Doç.Dr. Kolukırık, "Eğer bize de hizmet düşerse, bu işi canla başla yapmaya hazırız. Tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmaya varız. Yeni Türkiye yolunda hizmet noktasında tarafımız bellidir" diye konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çözüm Sürecinin 'Akıl Hocası' Milletvekilliğine Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement