Milletvekili Karaca'dan "Terör" Değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

Milletvekili Karaca'dan "Terör" Değerlendirmesi

Milletvekili Karaca\'dan "Terör" Değerlendirmesi

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, "Terörden dolayı AK Parti'yi bitirmek isteyenler hiç bundan fayda beklemesiler" dedi.

25.08.2012 18:43

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, "Terörden dolayı AK Parti'yi bitirmek isteyenler hiç bundan fayda beklemesiler" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, memleketi Tokat'ta bir dizi programa katıldı. Başçiftlik ilçesi ziyaretinin ardından Niksar'da AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yıldız'ı makamında ziyaret eden Karaca, partililere yönelik konuşmasında terör olaylarına değindi. Terör olaylarına karşı ciddi bir mesafe alındığını ifade eden Karaca, "Terör öyle bir noktaya geldi ki sıkıştıkları için sıkıştıkları noktada eylemlerini arttırıyor pozisyona geldiler. Şuna emin olun karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa en çabuk gireceği zamandır. Özellikle KCK ve PKK operasyonlarında Doğu ve Güneydoğu'da uzun yıllardır girilemeyen bölgelere operasyonlarında ciddi mesafe alınmıştır. Ülkemiz üzerinde diğer derin güçlerin gerekse diğer ülkelerin hesapları var. Bu hesapları tabi değerlendirmiş durumdayız. Bu hesaplar kardeşlik üzerine oynanan hesaplardır. Özellikle Kürt ve Türk haklarının karşı karşıya getirecek oyunların hesaplarıdır. Biz bu oyunlara gelmememiz lazım ve eğer böyle bir oyuna gelirsek bu Türkiye'nin işgali demektir. Suriye'de olan olayları yakinen takip ediyoruz" diye konuştu.

Terörün galip gelemeyeceğini ifade eden Karaca, "Allah'ın izniyle AK Parti hükümetinin hasıraltında tuttuğu hiçbir sorun yok ve aksine hepsini hasırın üstüne çıkartı. Hepsi ile de boğuşuyor. Çözüyor, çözüm arıyor. Derin güçleriyle, PKK'sıyla ve diğer problemlerle de uğraşıyoruz. Bugün terörden dolayı AK Parti'yi bitirmek isteyenler hiç bundan fayda beklemesiler" şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekilimiz Sayın Harun Karaca bey, her ne kadar İstanbul'dan seçilmiş olsa da Tokat'ımızın milletvekili gibi bizlerle birlikte Tokat'ımız ve Niksar'ımıza faydalı olmaya çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Özellikle ilçelerimizi ziyaret etmeleri, Niksar'ımıza kadar gelmeleri bizleri fazlasıyla mutlu etti" ifadelerini kullandı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Karaca'dan 'Terör' Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement