Köpek saldırısında ağır yaralanan, acılı babasının bile umudunu yitirdiği Tunahan'dan haber var - Son Dakika
Sağlık

Köpek saldırısında ağır yaralanan, acılı babasının bile umudunu yitirdiği Tunahan'dan haber var

Ankara Keçiören'de başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayıp ağır yaralanan ve acılı babasının bile umudunu yitirdiği 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'dan iyi haberler geldi. Yaşamsal bulguları stabil hale dönen ve uyandırıldığı açıklanan Yılmaz'ın, solunum makinesinden de ayrıldığı öğrenildi.

15.12.2023 15:54  Güncelleme: 18:31

Ankara'nın Keçiören ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın yaşamsal bulguları stabil hale geldi ve solunum makinesinden ayrıldı. Acılı babasının bile umudunu kaybettiği, durumu ağır bir şekilde hastaneye kaldırılan Tunahan'ın, durumunun iyiye gittiği ve bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Hacettepe Üniversitesi kaynaklarından edinilen bilgilere göre, köpek saldırısı nedeniyle Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alınan 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın yaşamsal bulguları stabil hale geldi. Uyandırılan Yılmaz, solunum makinesinden de ayrıldı.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan sevindirici haber, solunum makinesinden ayrıldı

ORGAN YETMEZLİĞİ VE UZUV KAYBI YOK

Hastanın bilincinin açık olduğu ifade edilirken, organ yetmezliğinin bulunmadığı vurgulandı. Uzuv kaybı yaşamayan ve vücudundaki yaygın yaralarına pansuman yapılan Yılmaz'a fonksiyonlarını geri kazanabilmesi için rehabilitasyon programı uygulanıyor.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan sevindirici haber, solunum makinesinden ayrıldı
Tunahan Yılmaz

ACILI BABA, "YAŞAMA ŞANSI YOK" DEMİŞTİ

Öte yandan 9 yaşındaki Tunahan'ın babası Halil Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise, çocuğunun sağlam yerinin olmadığını belirtmişti. Yılmaz, "Sağlam yeri yok, tüm vücudu sarılı. Benim çocuğum gitti, çocuğumun yaşama şansı yok. Ben gözlerimle gördüm. Benim çocuğumun yaşaması Allah'ın bir mucizesi olur. Benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler. Eğer çocuğum buradan sağ çıkarsa ellerinden öpeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan sevindirici haber, solunum makinesinden ayrıldı
Tunahan'ın babası Halil Yılmaz

NE OLMUŞTU?

Olay, Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi'nde meydana gelmişti. Boş arazideki başıboş köpekler, yürüyüş yolunda ilerleyen ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz'a saldırmıştı. Köpeklerin saldırdığını gören mahalle sakinleri çocuğu kurtarmıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı çocuk, Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti.

Köpek saldırısında ağır yaralanan, acılı babasının bile umudunu yitirdiği Tunahan\'dan haber var
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Köpek saldırısında ağır yaralanan, acılı babasının bile umudunu yitirdiği Tunahan'dan haber var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aras Dalgin: Ohhhh bu saatte gördüğüm en güzel haber inşallah bir an evvel çocuk toparlanır hadi yavru kurtum biran önce toparlan inşallah 331 0 Yanıtla
  • Muhammet özmen: çok sevindim yavrum ALLAH ŞİFASINI VERSİN. BUNDAN SONRA BÖYLE OLAYLAR OLMAMASI İÇİN GEREKLİ ONLEMLER ALINSIN 188 1 Yanıtla
  • Abdülkadir Doğruyol: ÇÖZÜM: BAŞKA ALTERNATİF YOK .BELEDİYELER ÖZEL SEKTÖRLE BERABER BU KONUYU BARINAKLARI GÜNDEME GETİREREK HAL YOLUNA GİTMEYİ DENEYECEKLER .İNANIYORUMKİ DUYARLI VATANDAŞLARIMIZ BARINAKLARA İHTİYAÇLARI OLAN GIDA KONUSUNDA YARDIMLARINI ESİRGEMEYECEKLERDİR . 104 4 Yanıtla
  • Gokhan Dereli: Rabbim şifalar versin inşallah. çok çok sevindim. 47 0 Yanıtla

Advertisement