Efes Optik Dünyaya Açılacak - Son Dakika
Sağlık

Efes Optik Dünyaya Açılacak

Efes Optik Dünyaya Açılacak

Elegance Efes Optik, 11. mağazası ile hizmet sunmaya devam edecek.

22.10.2011 08:33  Güncelleme: 08:40

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan International Property Awards tarafından 2009 yılında 'Dünyanın En İyi Ticari Projesi seçilen ve konsept çalışmasından projenin geliştirilmesine kadar Türk mimar ve mühendislerin çalıştığı Prime Mall Antakya alışveriş merkezi 14 Ekim 2011'de açılıyor.

Prime Development CEO'su Dr. Artuğ Çetin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek açılışa, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın katılması bekleniyor. Primall Antakya, 14 Ekim akaşmında Kenan Doğulu'nun sahne alacağı konserle Antakyalılara merhaba diyecek. 15 Ekim günü ise Lübnanlı ses sanatçısı Nancy Ajram dinleyicilerine seslenecek.

Bu büyük projede yerini alan Elegance Efes Optik, 11. mağazası ile hizmet sunmaya devam edecek. Efes Optik Mağazalar Zinciri Genel Müdürü Ahmet Büyük yaptığı açıklamada şunları söyledi; "1992 yılında Urla'da açtığımız ilk mağazamız ile gözlük sektörüne adım atarak perakendeciliğe başladık. Efes Optik olarak öncelikle, müşterilerimizin göz sağlığına önem verdik ve bu ilkemiz sayesinde git gide büyüyerek 10 mağazaya ulaştık. Üstlendiğimiz bu misyonu, Antakya'da açacağamız 11. mağazamız ile de sürdürerek, zamanla tüm Türkiye çapında mağazalar açmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki hedefimiz ise, yurt dışına açılarak aynı şekilde orada da gelişmekte olan optik sektöründe söz sahibi olabilmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Efes Optik Dünyaya Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement