Genç Osman'ın ani ölümü ikizleri ayırdı! Karantinada olan aile, oğullarını son yolculuğuna uğurlayamadı - Son Dakika
Sağlık

Genç Osman'ın ani ölümü ikizleri ayırdı! Karantinada olan aile, oğullarını son yolculuğuna uğurlayamadı

Elazığ'da koronavirüs testi pozitif çıkan bir ailedeki ikiz kardeşlerden birinin doğuştan gelen kan pıhtılaşma hastalığı nedeniyle durumu ağırlaştı. Tedaviye cevap vermeyen genç kısa sürede yaşamını yitirdi. Karantina altında olan aile, oğullarını son yolculuğuna uğurlayamadı.

23.08.2020 13:23  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da koronavirüs testi pozitif çıkan aile karantinaya alındı. Ailenin ikiz çocuklarından Osman Koç'un (15) doğuştan gelen kan pıhtılaşma hastalığı nedeniyle durumu ciddileşti. Tedaviye cevap veremeyen genç, yaşamını yitirdi. Karantinada olan anne, abla ve ikizi, genç Osman'ın cenazesine katılamadı.

Karakoçan ilçesinin Kırkpınar Mahallesi'nde annesi, ikizi ve ablası ile birlikte yaşayan Osman Koç, halsizlik ve öksürük şikayetleriyle ilçe devlet hastanesine başvuru yaptı. Yapılan tahlillerde ailenin tümünde Kovid-19 çıktı.

DOĞUŞTAN KAN PIHTILAŞMASI HASTALIĞI VARMIŞ

Aile evlerinde karantinaya aldı. Fakat bir süre sonra doğuştan kan pıhtılaşması hastalığı bulunan 15 yaşındaki ikizlerden Osman Koç'un durumu ağırlaştı. Bunun üzerine Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Koç, müdahalelere rağmen tedaviye cevap vermedi,12 günün ardından kovid-19'a yenik düşerek hayatını kaybetti.

Genç Osman'ın ani ölümü ikizleri ayırdı! Karantinada olan aile, oğullarını son yolculuğuna uğurlayamadı

EVLADININ CENAZESİNE KATILAMADI

Koç, Sarıcan Beldesi'nde gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Anne Muhlise, ikiz kardeşi Hasret ve ablası karantinada olduğu için cenaze törenine katılamadı. Koç'un abisinin ve babasının Almanya'ya çalışmaya gittiği ve cenaze gelemediği öğrenildi.

Ailenin durumunun sağlık ekiplerince sürekli kontrol edildiği bildirildi.

Genç Osman'ın ani ölümü ikizleri ayırdı! Karantinada olan aile, oğullarını son yolculuğuna uğurlayamadı
Genç Osman\'ın ani ölümü ikizleri ayırdı! Karantinada olan aile, oğullarını son yolculuğuna uğurlayamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Genç Osman'ın ani ölümü ikizleri ayırdı! Karantinada olan aile, oğullarını son yolculuğuna uğurlayamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Er: Allah rahmet eylesin Rabbim sevdiklerine sabir ihsan eylesin 66 0 Yanıtla
  • ES: ALLAH RAHMET EYLESİN....OKULLAR AÇILSIN DİYENLER KRONİK RAHATSIZLIĞI OLAN ONBİNLERCE ÖĞRENCİNİN OLDUĞUNU BİLMEYENLER.. 40 0 Yanıtla
  • kebanlı: Allah Rahmet eylesin.Ailesine sabırlar dilerim. 2 0 Yanıtla

Advertisement