662. Tarihi Elmalı Güreşleri'nin Başpehlivanı 2. Kez Orhan Okulu Oldu - Son Dakika
Spor

662. Tarihi Elmalı Güreşleri'nin Başpehlivanı 2. Kez Orhan Okulu Oldu

662. Tarihi Elmalı Güreşleri\'nin Başpehlivanı 2. Kez Orhan Okulu Oldu

662. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin başpehlivanı Orhan Okulu oldu.

07.09.2014 20:04

662. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı Orhan Okulu oldu.

Finalde Mehmet Yeşil Yeşil ile karşılaşan Okulu, puanlamada rakibini yenerek 662. Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Güreşleri'nin 2. Kez başpehlivanı oldu. Okulu, altın kemeri Elmalı Belediye Başkanı Av. Ümit Öztekin ve 661. Güreş Ağası Cemal Ekşioğlu, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin elinden aldı.

Bu yılki güreşlerin ağalığını, 150 bin TL ile Muammer Ak aldı. Güreşlere 72 başpehlivan olmak üzere bin 500'e yakın pehlivanın katıldığını kaydeden Elmalı Belediye Başkanı ve Güreş Tertip Komitesi Başkanı Av. Ümit Öztekin, "Güreşler 3 gündür sabahtan akşama kadar devam etti. Elmalı olarak Türkiye'deki en eski yağlı güreş organizasyonuna ev sahipliği yapan bir ilçeyiz. Güreşlerimizi sahipsiz bırakamayız. Bu yüzden güreşlerimizi Türkiye'nin şanına yakışır bir hale getirmek boynumuzun borcudur" dedi.

Güreşleri Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş izledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 662. Tarihi Elmalı Güreşleri'nin Başpehlivanı 2. Kez Orhan Okulu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement