Bursa'nın Anahtarı Ertuğrul Sağlam'a Teslim - Son Dakika
Spor

Bursa'nın Anahtarı Ertuğrul Sağlam'a Teslim

Bursa\'nın Anahtarı Ertuğrul Sağlam\'a Teslim

Bursaspor'un Üniversiteli Taraftar grubu olan ÜNİTİMSAH, tarihi Pirinç Han'da dernek merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

04.02.2012 14:59

Bursaspor'un Üniversiteli Taraftar grubu olan ÜNİTİMSAH, tarihi Pirinç Han'da dernek merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Bursa'nın 200 yıllık temsili anahtarı Ertuğrul Sağlam'a verildi.

Pirinç Han'da düzenlenen açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bursasporlu yöneticiler Selçuk Eren ve İlhan Uslu katıldı. Mehter takımının marşları ile karşılanan konuklar, mehter başı ile hatıra pozu verdi.

SAĞLAM'IN GÖZLERİ DOLDU

Açılış öncesinde Ünitimsah başkanı Ender Yılmaz ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a Bursa şehrinin tarihi anahtarını teslim etti. Böyle bir hediye karşısında çok duygulandığını ifade eden ve gözleri dolan Ertuğrul Sağlam, "İnsanın bu denli saygı gördüğü bir yerde, ürettiğimiz başarılar ile beraber bu güzel günleri yaşadığımız şehrin anahtarının bana verilmesi çok anlamlı. Armağan, hediye diyemiyorum. Çok değerli birşey. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Bu ilgiye, saygınlığa zarar vermez ve inşallah daha güzel günler yaşarız" dedi.

ÜNİTİMSAH BAŞKANI ENDER YILMAZ: KAPIDA KALMAYACAĞIMIZI BİLİYORUZ

Ünitimsah Başkanı Ender Yılmaz ise Sağlam'ın konuşmasının ardından şunları söyledi:

"Bu anahtarı hocamıza verirken, nasıl ki bir kardeş akşam ev girme endişesi olmadan evinin anahtarını ağabeyine verir, biz de o rahatlıkla bu şehrin anahtarını size veriyoruz ve kapıda kalmayacağımızı biliyoruz."

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursa'nın Anahtarı Ertuğrul Sağlam'a Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement