"Olay Namus Meselesi" - Son Dakika
Spor

"Olay Namus Meselesi"

"Olay Namus Meselesi"

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'yı Yaralayan Ağabeyi Murat Yeşilova'nın Kızı Tuğba Yeşilova Konuştu.

14.09.2010 19:58

Samsunspor maçında Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'yı saha içine girerek 6 bıçak darbesiyle yaralayan ağabeyi Murat Yeşilova'nın Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yaşayan kızı Tuğba Yeşilova, olayın namus meselesi olduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de dün oynanan Samsunspor- Mersin İdmanyurdu maçında, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'yı bıçaklayan ağabeyi Murat Yeşilova'nın eşi Nermin Yeşilova ve kızı Tuğba, Samsun'a gitmek üzere yola çıktı. Olayı televizyonlardan öğrendiklerini söyleyen Tuğba Yeşilova, babasının akli dengesinin yerinde olduğunu ve açıkladığı gibi olayın bir namus meselesi olduğunu söyledi. Yeşilova, "Olayı duyar duymaz Samsun'a yola çıktık. Babamızı desteklemeye gidiyoruz. Babamın ellerine sağlık. Gidince ellerinden öpeceğim" dedi. Babasının 4 çocuk büyüten aklı başında zeki bir insan olduğunu anlatan Tuğba Yeşilova, şöyle konuştu:

"Yüksel denilen şahıs ailemize ihanet etti. Bundan yaklaşık 5 yıl önce ağabeyim Metin'in eşi olan Y.E. ile tecavüzle başlayan bir ilişkisi olmuştur. Ağabeyim gece dönercideki işine gittiğinde bu çirkin şeyler başına gelmiş ve bir süre devam etmiştir. Sonra ağabeyim bu olayları öğrendi ve eşiyle boşandı. Almanya'nın Münih şehrinde ve Türkiye'de bu konu ile ilgili devam eden soruşturmalar var. Babamın söyledikleri harfiyen doğru, bu bir namus davasıdır. Yoksa böyle bir utanç olmasa kimse binlerce kişi önünde öz kardeşine böyle bir şey yapmaz."

AİLEMİZİ REZİL ETTİ

Yüksel Yeşilova'nın amcası Yalçın Yeşilova'nın boşandığı Alman eşi D.M. Muller ile de ilişkisi olduğunu iddia eden Tuğba Yeşilova, "O bizim ailemizi rezil etti. Başımızı öne eğdi. Babam da büyük ihtimalle onu rezil etmek için böyle bir şey yapmıştır. Babamın yaptığı olayla gurur duyuyorum. Bu insan bunu hak etti" diye konuştu.

TEOMAN ERİŞ- ALANYA- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Olay Namus Meselesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement