Yelkende Dereceye Giren Sporcular Madalyalarını Aldı - Son Dakika
Spor

Yelkende Dereceye Giren Sporcular Madalyalarını Aldı

Yelkende Dereceye Giren Sporcular Madalyalarını Aldı

Türkiye Yelken Federasyonu’nca Trabzon’da gerçekleştirilen Karadeniz Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları’nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

29.09.2014 09:56

Türkiye Yelken Federasyonu'nca Trabzon'da gerçekleştirilen Karadeniz Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları'nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

Madalya töreni, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kapanış ve ödül törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Türkiye Yelken Federasyonu Sorumlusu Oğuz Özcü, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon Yat ve Yelken Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz ve sporcular katıldı.

24-28 Eylül tarihlerinde yapılan Karadeniz Bölge Kupası 2. Ayak Yarışları, büyük çekişmeye sahne oldu. Dört gün süren yarışlara Trabzon Yat ve Yelken Kulübü, Poyraz Spor Kulübü, Trabzonspor Kulübü, Fatih Gençlik Spor Kulübü, Akyazı Yelken Kulübü, Akçaabat Yelken Kulübü, Rize Gençlik Spor Kulübü, Samsun Yelken Kulübü, Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü, Amasra Yelken Kulübü, Karadeniz Ereğli Yelken Kulübü'nden toplam 94 sporcu katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Spor kenti Trabzon'da hem Trabzon'dan katılan sporcuları hem de diğer beş ilden katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Yelken sporcu hem zor zahmetli hem de iklim ve hava şartlarına bağlı bir spor. Açılışta 'da beraberdik bazı yarışmaların yapılması için hava ve rüzgar durumunda zorluk çekildiğini o zaman da gördük. Bizlere düşen bu sporu daha iyi kullanmak. Kulüplerimiz onların yöneticiler ve velileri ile birlikte daha güzel çalışıp Trabzon'da yelken adına daha iyi hale getirmek. Spor kenti Trabzon'un ve spora yatırım yapan Türkiye'nin bütün illeri ile beraber bütün spor alanlarından olduğu gibi bu alanda da kapasitemizi, potansiyelimizi kullanmak ve geleceğe başarılı sporcular yetiştirmektir. Yelken Sporunu seçtikleri için tüm katılan sporcularımızı, onlara destek verdikleri için ailelerini ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Katılan tüm sporculara başarılı bir gelecek diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalarında ardından müsabakada dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ardından katkılarından dolayı Trabzon Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Cem Yılmaz tarafından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'ya plaket verildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yelkende Dereceye Giren Sporcular Madalyalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement