50 Bin Üyeli Bgf'nin Yeni Başkanı Yüksel Özkan - Son Dakika
Yerel

50 Bin Üyeli Bgf'nin Yeni Başkanı Yüksel Özkan

50 Bin Üyeli Bgf\'nin Yeni Başkanı Yüksel Özkan

Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu (BGF) Başkanlığı'na, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç.Dr.Yüksel Özkan seçildi.

06.03.2012 10:04

Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu (BGF) Başkanlığı'na, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç.Dr. Yüksel Özkan seçildi.

BGF'nin 13'üncü Olağan Genel Kurulu Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk, Tülin Erkal Kara, İsmet Su, CHP milletvekilleri Sena Kaleli, Aykan Erdemir, MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Balkan Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve (BGF) Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu ve Yöresel dernek başkanları katıldı. Bursa, İzmir, Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da bulunan 5 derneği tek çatı altında toplayan ve 50 bin üyesi bulunan Balkan Göçmenleri Federasyonunun, 13'üncü Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçimlere giren Yüksel Özkan yeni başkan oldu. Genel kurulda konuşan Turhan Gençoğlu, konfederasyon olarak 36 ilde, 9 federasyon ve 146 dernekle örgütlenerek Türkiye'nin Balkanlar nezdinde en büyük sivil toplum örgütü olduklarını ifade etti.

Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, hükümet olarak Balkanlara büyük önem verdiklerini ve desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

BGF Başkanlığı'na seçilen Yüksel Özkan, yeni dönemde misyonda bir değişiklik yapmayacaklarını, vizyonu değiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Yüksel Özkan

Başkanlığı'ndaki yeni yönetim, Bayram Çolakoğlu, Lütfi Özgür, Süleyman Pehlivanoğlu, Olcay Özgür, Nizamettin Yumurtacı, Adnan Metin, Fahriye Ersoy, Nedret Gülen, Hüsamettin Çınar, Nedret Pelitçi, Halit Meriç, Ali Belgin, Süleyman Şensoy ve Hasan Öztürk'ten oluşuyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 50 Bin Üyeli Bgf'nin Yeni Başkanı Yüksel Özkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement