Adana Milli Takımların Gözdesi Haline Geldi - Son Dakika
Yerel

Adana Milli Takımların Gözdesi Haline Geldi

Adana Milli Takımların Gözdesi Haline Geldi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde hizmet veren ve geçtiğimiz yıllarda faaliyete giren "Atletizm Kamp Eğitim Merkezi" milli takımların gözde merkezi oldu."

25.09.2013 10:45

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde hizmet veren ve geçtiğimiz yıllarda faaliyete giren "Atletizm Kamp Eğitim Merkezi" milli takımların gözde merkezi oldu.

Kente görev yaptığı 7 yıl içinde önemli tesisler kazandıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin çabalarıyla 2008 yılında hizmete giren çağdaş tesis sayesinde Adanalı Milli Atletlerin yanı sıra, çevre illerden de takımların kamp yapmak için talepte bulundukları dikkati çekiyor

Fazlı Bayram Hadi döneminde faaliyete giren, ısıtma ve soğutma özelliği bulunan, diyetisyen gözetiminde 3 öğün yemek çıkan, 5 yıldızlı otel konforundaki Atletizm Kamp Eğitim Merkezi'nin özellikleri şöyle:

"Yatak kapasitesi 35, oda sayısı 18,konferans salonu kapasitesi 155, mutfak, yemekhane kapasitesi 50, çamaşırhane, çay ocağı, dinlenme salonu, kondisyon salonu, sauna, bay-bayan soyunma odası, jeneratör, yük asansörü, doping odası, sağlık odası, yönetim odası, yönetim odası, antrenör odası, engelli tuvaleti ve lavabo ile duş bulunuyor."

Atletizm Kamp Eğitim Merkezi'nde Türkiye, Rusya, Bulgaristan, Hollanda, Irak, İran, Ukrayna milli takımları toplam 19 kamp gerçekleştirdi. Türkiye 11, Rusya 2, Bulgaristan 2, Hollanda, Irak, İran ve Ukrayna birer kez kamp yaptılar.

Ayrıca milli takımlar toplam 125 sporcu ile kamp yaptı.

Türkiye Milli Takımı 80 sporcu, Rusya 9, Bulgaristan 7, Hollanda 8, Irak 16, İran 2 ve Ukrayna Milli Takımı 3 sporcu ile kamp gerçekleşti.

5-15 Eylül tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilen "Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası" etkinliği kapsamında antrenör semineri Atletizm Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Uluslar arası Hentbol Federasyonu'nun (EHF) faaliyet programında yer alan (A) Erkek Milli takım 2014 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları için Tunus, Norveç ve Türkiye Milli takımlarının da tesislerde kamp yapacağı bildirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Milli Takımların Gözdesi Haline Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement