AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Akseki'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Akseki'de

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Akseki\'de

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, partisinin yaz programı çerçevesinde Akseki ilçesine geldi.

17.07.2012 12:44

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, partisinin yaz programı çerçevesinde Akseki ilçesine geldi.

Hüseyin Samani, Akseki Duruk Otel'de Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, Yarpuz Belediye Başkanı Doğan Erdem, Bademli Belediye Başkanı Süleyman Arslan, Süleymaniye Belediye Başkanı Durmuş Ali Şener, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Akseki Şube Başkanı Mürşit Pişkin, AK Parti Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek ve yönetim kurulu üyeleri, partililer ve esnafla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, meclisin tatil olması ile birlikte Antalya'da ilçe, belde ve köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde inceleme fırsatı bulduklarını belirterek, "Meclisin kapanması demek milletvekillerinin milletiyle buluşması demektir. Asil olan sizlersiniz. Bizlere vekalet veren sizlersiniz. Bu anlamda ilçe ve köyleri dolaşıyoruz. Ramazan ayında da programlarımız devam edecek" dedi.

Samani, Akseki'nin çok zengin endemik bitki türüne sahip olduğunu ve bunun eko ve botanik turizmine kazandırılması için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) 300 bin lira maliyetli proje hazırladığını kaydetti. Samani, proje kapsamında Antalya'ya gelen turistlerin Torosların doğal güzelliği ve bitki türü çeşitliliğini yerinde görme imkanına sahip olacaklarını söyledi. AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, EXPO 2016'nın tarım sektörü açısından önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Turizmin başkenti Antalya'nın, tarımın da başkenti olduğunu bütün dünya görecek" dedi.

Samani, CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Gölcü'ye de kahvaltıya katıldığı için teşekkür ederken, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek ve heyet ile birlikte

esnafı ziyaret etti. Akseki Devlet Hastanesi'nde Başhekimi Op.Dr. Alptekin Şahin'den hastanenin sorunları hakkında bilgi de alan Samani,

"Akseki'ye şu müjdeyi vermek istiyorum. Kamu Hastaneler Birliği Başkanı ile görüştüm. Akseki Devlet Hastanesi'nin statüsü değişmeyecek. Aynı statüde kalacak. Buraya mecburi hizmetten ise Ağustos ayındaki kuralarda iki uzman doktor atanacak. En kısa sürede hastanenin sorunları çözümlenerek Akseki ve bölge insanına en iyi hizmeti sunacak" dedi.

Samani, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Genel Başkanı Vehbi Güleç ve Aksekili hayırseverlerin Devlet Hastanesi'ne yapmış oldukları önemli destekten dolayı teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Akseki'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement