AK Parti'li Vekiller Didimlilere Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Vekiller Didimlilere Teşekkür Etti

AK Parti\'li Vekiller Didimlilere Teşekkür Etti

1 Kasım Genel Seçimler sonrası teşekkür ziyaretlerine başlayan AK Parti Aydın Milletvekilleri, Didim’de coşkuyla karşılandı.

08.11.2015 09:43

1 Kasım Genel Seçimler sonrası teşekkür ziyaretlerine başlayan AK Parti Aydın Milletvekilleri, Didim'de coşkuyla karşılandı.

1 Kasım genel sonuçlarından hedefledikleri sonuca ulaşan AK Parti Aydın Teşkilatı, seçilen 3 milletvekili ile birlikte ilçeleri gezerek teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti'nin Aydın'da seçilen 3 milletvekili coşkuyla karşılandı. Didim İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe; AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Hakan Çağlar Erürker, Hilmi Yıldırım, Ersin Esenlik, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

Didim Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, partisinin seçim çalışmalarında gönüllü bir şekilde çaba harcayan tüm üyelerine teşekkür etti. Seçim sonuçlarından mutlu olduklarını söyleyen Ünlü, " 1 Kasım seçim sonuçlarıyla, ülkemiz gerçekten önü açık geleceği parlak bir yola girdi. Bunda bu davaya emek veren başta genel merkez yöneticilerinden Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür eder ve bu davanın en uç sinirlerinde bu davaya sahip çıkan sandık kurulu başkanlarımızı ve müşahitlerimizi sizlerin önünde anmak isterim. Çünkü sizler sayesinde kadın kollarımız sayesinde gençlik kollarımız sayesinde bu davamız son derece güçlü bir şekilde 7 Haziran'da bize verilmiş olan uyarının gereği idrak etmiş bir şekilde 1 Kasım seçimlerine hazırlandık ve şükürler olsun ki 1 Kasım'da yüzümüz güldü. Memleketimiz tekrar tek başına AK Parti iktidarıyla başbaşa kaldı. 317 milletvekiliyle ülkemizde çözümü bekleyen sorunlar inşallah AK Parti'nin koymuş olduğu bu güçlü iradeyle milli iradeyle neticelendirilecek. Bu noktada ülkemizin 7 hazirandan itibaren geçmiş olduğu süreçler milletimizin bir kez daha ne kadar sağduyulu ne kadar memleketin problemlerine vakıf olduğunu ortaya koydu ve memleketimizde kararlılıkla çözülmesi gereken sorunların tek çözüm noktasının AK Parti olduğunu millet idrak etti ve sandığa yansıttı. Şükürler olsun, hamdolsun, biz 1 Kasım seçim sonuçlarında memketimizde Aydınımızda ve Didim'de oyumuzu artırarak, kaybettiklerimizi tekrar kazanarak bugünleri gördük" diye konuştu.

Ünlü'nün ardından teşekkür konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, " Çok değerli bir seçim dönemi geçirdik. Eskiler belki hatırlar belki rüzgar gibi geçti diye bir film vardı eskiden. Sinema klasikleri arasına girmiş bir film. Gerçekten bu seçim çalışması rüzgar gibi geçti. Ağzımızın tadıyla, zevkle, uyumla bazen endişeli, bazen sevinçli geçti. Ama 1 Kasım akşamı emeğimizin meyvesini topladık. Aydın olarak bu seçimde Aydın'ın makus tarihini kırdık. Çünkü Aydın neredeyse solun kalesi olmaya doğru gidiyor gibi bir imaj oluşmaya başlamışken Allah'ımıza bin şükür gayrımız neşterimiz aynı Aydınlı hemşehrilerimize gurur duyuyoruz. Biz Menderes'in torunlarıyız. Biz Menderes'in memleketiyiz. Bize böyle bi tablo yakışmaz dediler. ve doğru neticeye gitmek için bir adım attık. İnşallah 2019 seçimlerinde bu tablo tamamen değişecek. Bu çalışmalara inşallah devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da, "Asıl hedefimiz 2019 yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ve Didim Belediyesi'ni AK Parti'ye kazandırmak. Biz bayramın ikinci günü hep beraber, hep birlikte seçim çalışmalarına başlamıştık. Yine hep birlikte teşekkür konuşmalarıyla yola çıkıyoruz. Bu bizim birliğimizi beraberliğimizi gösteriyor. 2019'a kadar ki seçime kadar da bu birlik ve berabrlik devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu birlik ve beraberlikle hem Didim hem Aydın kazanmış olacak. Zaten Aydın'da 1 Kasım'da birlik beraberlik kazandı. 1 Kasım akşamı Türkiye kazandı. 78 milyon kazandı. Türkiye'ye inanan dünyadaki mazlumlar kazandı. 1 Kasım, 7 Haziranın telafisi oldu ama 1 Kasım'ın telafisi yoktu. Memleketimizin sağduyusu, milletimizin vicdanı 1 Kasım günü galip geldi. ve sandıkta AK Parti tek başına iktidar geldi. Tek başına güçlü bir şekilde gelen AK Parti hiç kimsenin üzerinde yorum yapamıyacağı tertemiz bir sonuçla geldi. Aldığımız oy oranı diğer üç partinin toplamından daha fazla. Bu AK Parti'ye olan güvenin inancın tescilidir. 14 yıldır yaptığımız icraatlar da bundan sonra yapacaklarımızın tescilidir."

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ise, "7 Haziran günü ben Nazilli'de seçim sonuçlarını takip etmiştim. Bir ilçe başkan yardımcısı ağabeyimiz yarım saat oturduğu koltuktan kalkamadı. Bir ilçe yönetim kurulu ağabeyimizi de merdivende ağlarken görmüştüm. ve ben o gün dedim ki bu seçimler yenilenmeli. ve biliyorsunuz, 7 Haziran'dan sonra bulunduğum her ortamda Ankara'da, Aydın'da her yerde dedimki, teşkilatımız 7 Haziran seçim sonuçlarını içine sindiremedi. Tekrar seçime gidilmesi lazım dedi. Aynı sonuçlar çıkarsa eğer tekrar o zaman bu seçim sonuçlarına inanırız dedim. ve her ortamda 'tekrar seçim,tekrar seçim,tekrar seçim' demiştim. AK Parti'nin gerçek yüzünü teşkilatların gerçek çalışmasını gösterdik ve üç patinin toplamından daha fazla oy alarak tek başımıza iktidara geldik. Partimiz 7 Haziran seçimlerinden sonra değerlendirme yaptı. Biz niye birinci parti olmamıza rağmen, 8 milyon fazla oy almamıza rağmen, niye tek başımıza iktidara gelemedik diye. 1 Kasım seçimlerinde kullandığımız söylemlerimizdeki hataları düzelterek yola çıktık. Halkımızda yüce takdirini kullanarak bizi şeref makamına, hizmet makamına layık gördü."

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem," Özlem Çerçioğlu seçim süreci döneminde 10 bin ton kömür dağıttı. Aydın'daki 70-80 bin aileye 50 liralık yardım torbası ulaştırdı. Bu belediyenin imkanlarını Özlem Çerçioğlu partisine oy kazandırmak için kullandılar. Aydın'da CHP Özlem Çerçioğlu yani (ÖÇP) partisi altında kaybolup gidiyor. Kurumsal kimliği ortadan kayboluyor. Bunlar Aydın'a mahsus bir parti, yani (ÖÇP). Ama seçimde Özlem Çerçioğlu partisi kaybetti. Tılsım bozuldu, 7 Haziran seçimlerinde aldıkları 1 milletvekillerini kaybettiler."

Etkinlikte konuşmaların tamamlanmasının ardından AK Partili Vekillere, meclis üyeleri tarafından çiçek takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Vekiller Didimlilere Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement