AK Parti'nin Bismil'deki Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Bismil'deki Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti\'nin Bismil\'deki Seçim Çalışmaları Sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

06.03.2014 08:43  Güncelleme: 09:37

AK Parti Bismil Belediye Başkan Adayı Ali ihsan Merdanoğlu, İlçe SKM programı kapsamında ilçe merkezinde AK Parti Meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek 30 Mart için destek istedi.

Programa AK Parti Bismil İlçe Başkanı Av. Zeki Kartal, Belediye Meclis Üyesi Adayı Güven Tanrıkulu ve Abdurrahman Çalın, AK Parti İlçe Teşkilatı ile AK Parti gönüllüleri katıldı.

AK Parti heyeti, bir araya geldiği esnafların sorunlarını dinledi. AK Parti Bismil Belediye Başkanı adayı Ali İhsan Merdanoğlu ve beraberindekilerle birlikte 30 Mart'ta esnaflardan ve ilçe halkından destek istedi. AK Parti heyeti, Bismil programı kapsamında ilçeye bağlı Tepe, Ambar ve Yukarısalat beldeleri ile beldelere bağlı köylere de giderek burada da vatandaş ve esnafla buluştu.

İlçe genelinde sosyal belediyeciliği ve eşit hizmet dağılımı sağlayacaklarını da anlatan Merdanoğlu, "Büyük köylerde semt konağı, köy odası, düğün salonu, taziye odası, bilgi odası ve kütüphaneler oluşturacağız. Biz ekibimizle ilçemizde bir taraftan seçim çalışmasını yürütürken, bir taraftan da sorunların tespitini yapıyoruz. Seçmenden isteğimiz bizlere destek vermeleridir" dedi.

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN TEMEL TAŞI MİLLETTİR

Merdanoğlu , "30 Mart, Bismillin geleceğinin belirlenmesi ve AK Belediyeciliğin hizmetleri daha kaliteli hale gelmesi açısından çok önemli. Dolayısıyla 30 Mart'ı çok önemsiyoruz" diyen Merdanoğlu, Türkiye ve Bismil'de değişim, dönüşümünde milletin büyük rolünün olduğunu ifade ederek, "Bu değişim ve dönüşümün temel taşları halktır. Çünkü halkın içinden, bizi gibi düşünen, bizim gibi dertlenen ve halk için siyaset yapan bir AK Parti var. Bizlerde, Başbakanımızın önderliğinde milletimize en iyi hizmetleri getirmek için çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Katılımcı bir belediyecilik ile sorunları vatandaşlarla birlikte çözeceklerini ifade eden Bismil belediye Başkan adayı Ali İhsan Merdanoğlu, "AK Parti belediye yerel yönetimler programı yapıyor. O yerel yönetimler programları, Türkiye'de belediyeciliği bir standart haline getirecek. Biz sizlerle el ele vererek, Bismil'imizi layık bir istikbale hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Bismil'deki Seçim Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement