AK Parti Silifke İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Silifke İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Silifke İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Silifke Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

25.02.2013 11:55

AK Parti Silifke Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Silifke AK Parti İlçe Başkanı İsmail Köroğlu, "2014 yerel seçimlerde Silifke'yi alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 1 yıl sonra belediye hepinize hayırlı olsun" dedi.

Silifke Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantıya, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Nebi Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Köroğlu,

İl Genel Meclis Üyesi Ali Tokmar, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Narlıkuyu Belediye Başkanı Ali Okur, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, Uzuncaburç Belediye Başkanı İsa Menteş, Göksu Sulama Birliği Başkanı Durhasan Akarca ve Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı ve partililer katıldı.

"Silifke'miz Antalya'yı Side'yi aratmayan bir memleket" diyen AK Parti Silifke İlçe Başkanı İsmail Köroğlu, "Silifke'nin her yeri tarih. Ben yazın buraları çok gezdim çok araştırdım buralardaki sorunları kültür bakanımıza iletmek için. Biz şan ve şöhret peşinde değiliz. Biz halkımıza hizmet verme derdindeyiz. Biz ırkçı bir parti değiliz insana insan gibi davranan bir partiyiz. Türkiye'yi her mezhebiyle kucaklayabilecek tek parti AK Partidir. Yerel seçimlere 13 ay kaldı. Ben hepinizle gurur duyuyorum sizlerle çok güzel yerlere geleceğiz. Biz AK Parti'liyiz her şeyi usulünce yapıyoruz. Hiçbir zaman belden aşağı siyaset yapmadık yapmayacağız. Yaklaşık 3 aydır ilçe danışmayı yapamıyorduk. Ama biz bu süre de boş durmadık ve üye sayımızı 10. bin'e dayadık. Çok istikrarlı bir şekilde artıyoruz. Sandık başkanlarımız seçtik ve gerekli eğitimleri de verdik. Mahalle toplantılarımız devam ediyor. 2014 yerel seçimlerde Silifke'yi alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 1 yıl sonra belediye bizim hepinize hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra kadın kollarının hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ile toplantı sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Silifke İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement