Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Antalyaspor A2 takımı, sezonun 5'inci haftasında karşılaştığı maçta Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti.

09.10.2012 12:47

Foto: İdman fotoları hoca kelle

--- KUTU ---

A2 1 attı, 3 aldı

Antalyaspor A2 takımı, sezonun 5'inci haftasında karşılaştığı maçta Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan karşılaşmanın tek golünü ilk yarıda Abdurrahman kaydetti. Antalyaspor bu galibiyetle puanını da 9'a çıkarmış oldu.

===

Antalyagücü'ne eski futbolcu desteği

ANTALYA Amatör Küme'de altyapıya önem vermesiyle bilinen Antalyagücü Spor Kulübü'nün U15 Takımı'na işadamları Mustafa Çetin ile Bilgin Alan destek verdi. Takıma 20'şer adet iki forma yaptıran işadamları, ligde oynanan Akgünspor maçını da izledi. Müsabakadan önce sahaya inen işadamlarına, Antalyagücü Spor Kulübü'nün fahri başkanı Özer Bedir tarafından şükran plaketi verildi. Bedir, spora katkı koyan işadamlarının herkese örnek olması dileğinde bulunarak, teşekkür etti. Kulüp Başkanı İbrahim Ay da işadamları Çetin ve Alan'ın eski futbolcuları olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

DESTEKLERİ SÜRECEK

"Şirinyalı Fenerspor ve Büyükşehir Belediyespor'da mücadele eden eski sporcularımı verdikleri destek için kutluyorum. Onlar bu jestleriyle vefa örneği sergiledi. Kendilerine iş hayatlarında başarılar diliyorum." İşadamları Çetin ve Alan ise Antalyagücü'ne desteklerinin süreceğini söyledi. Maçı 8-1 kazanan Antalyagücü'nün soyunma odasına gelen işadamları futbolculara baklava ikram etti. Antalyagücü U15 Takımı, geçen yıl kazandığı Antalya Şampiyonluğu'na bu kez de talip.

Foto: Takım toplu ve plaket verilirken foto

===

Alanya kasasını dolduracak

Başkan Çavuşoğlu, yarın oynanacak Beşiktaş maçı için tüm sporseverleri Oba Stadı'na davet etti.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor'da bir yandan pazar günü sahasında Bayrampaşa ile oynayacağı lig maçının, diğer yandan yarın Beşiktaş ile yapılacak özel karşılaşmanın heyecanı yaşanıyor. Teknik heyet ve futbolcular bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki yönetim de kent çapında yaptığı kampanyalarla Alanyalıları Oba Stadı'na davet ediyor.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, hangi takımı tutarsa tutsun, Alanya'da yaşayan çok sayıda futbolseverin Beşiktaş maçına geleceğini umut ettiğini söyledi. Yarınki karşılaşmada 15 bin kişi kapasiteli Oba Stadı'nın büyük bölümünün dolacağına inandığını belirten Çavuşoğlu, "Alanyalılar bir kez daha büyük bir takımı izleme fırsatı bulacak. Çevre ilçe ve illerden de bilet talebi var. Seyirci sayısının fazla olması için bilet fiyatlarını 20 TL ile sınırlı tuttuk. Umarım Beşiktaş'ı güzel bir şekilde konuk ederiz. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da özel maç için Alanya'ya gelecek" dedi.

GENÇLER TEK GOLLE YENİLDİ

A2 Ligi 4'üncü Grup'ta mücadele eden Alanyaspor, 5'inci hafta maçında Medical Park Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan maçta turuncu yeşilli takımın profesyonel oyuncuları Can, Ege, Abdullah, Yüksel ve Mazlum da forma giydi. Maçın 44'üncü dakikasında Antalyaspor'un ceza sahası dışından kullandığı faul atışında arka direkte topla buluşan Abdurrahman'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 2'nci yarıda art arda atak geliştiren Alanyaspor gol bulamayınca maç Medical Park Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Hasan Çavuşoğlu, A2 maçından enstantane

===

Avşar'dan Vural'a

teşekkür ziyareti

MANAVGAT'ta faaliyet gösteren Avşar Spor Kulübü ve Kick Boks Milli Takımı Antrenörü Yasin Avşar, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı ve Slovakya Antalya Fahri Konsolosu Şükrü Vural'a, spora ve sporcuya hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda Kick Boks Milli Takımı'nın 5 altın, 7 gümüş ve 11 bronz madalya kazandığını hatırlatan Avşar, Şükrü Vural'ın desteğiyle Slovakya'da hiç zorluk çekmediklerini, kendilerine büyük ilgi gösterildiğini ifade etti.

Şükrü Vural'a destekleri için teşekkür eden Avşar, ayrıca Slovakya'da, MATSO tarafından bastırılan 2 bin 500 adet Manavgat tanıtım broşürü dağıttıklarını ve çeşitli ülkelerin federasyon başkanlarına Türkiye'yi anlatan tabak hediye ettiklerini belirtti. Vural da spora katkılarından dolayı Avşar'a teşekkür etti.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Ziyaret fotosu

===

Gürbüz'den Sözen'e övgü

TARİHİ Kırkpınar Güreşleri'nde iki yıl üst üste başpehlivan olan Ali Gürbüz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Başaltı'nda birinci olan İsmail Koç da eşlik etti. Geçen hafta sonu yapılan 1'inci Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde çeyrek finalde Recep Kara'ya yenilen Ali Gürbüz, başarılı organizasyon için Sözen'e teşekkür etti.

Bu yıl ilki yapılmasına rağmen Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin, 651'inci tarihi Kırkpınar Güreşleri ve 660'ıncı Elmalı Güreşleri'nden daha etkili ve büyük bir organizasyon olduğunu belirten Ali Gürbüz, bu başarıyı gösteren Başkan Sözen, belediye personeli ve etkinlikte çalışan herkese güreş sporu adına şükranlarını ifade etti.

60'ı başpehlivan olmak üzere 600'e yakın güreşçinin katıldığı Manavgat'taki güreşlerin bundan sonra Türkiye'de yağlı güreş sporunda bir otorite olacağını belirten Ali Gürbüz, ilk yılında böylesine büyük bir organizasyonun ilerideki yıllarda daha da büyüyerek dünya çapında ses getirmeye aday olduğunu ifade etti.

Başkan Sözen ise Manavgat Güreşleri'nin her yıl büyüyerek devam etmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Güreşlere katılımından dolayı Ali Gürbüz ve pehlivanlara teşekkür eden Başkan Sözen, "Manavgatımıza ata sporumuz yağlı güreşleri yeniden kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bize gelen tebrik telefonları ve beğeni mesajları bizleri mutlu ediyor" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Ziyaret fotoları

===

Fethiye U17, Bekir'le kazandı

AKADEMİ Ligi'nde mücadele eden Fethiyespor, Altınordu ile 4 kategoride karşı karşıya geldi. Fethiyespor U17, rakibini Bekir'in mükemmel golüyle 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlıların U14 takımı rakibiyle 2-2 berabere kalırken, U16'lar da 1-1'lik skorla puanları paylaştı. Fethiyespor U15 takımı ise sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement