Antalyaspor,Hakem Mete Kalkavan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor,Hakem Mete Kalkavan'ı Kutladı

Antalyaspor,Hakem Mete Kalkavan\'ı Kutladı

Hakemlerden yana büyük sıkıntı yaşayan ve bu nedenle sayısız puan kaybeden Antalyaspor, Fenerbahçe maçında görev yapan Hakem Mete Kalkavan'ı kutladı.

01.11.2012 12:09  Güncelleme: 12:20

Foto: Özdilek fotosu

===

Kusursuz hakem

HAKEMLERDEN yana büyük sıkıntı yaşayan ve bu nedenle sayısız puan kaybeden Antalyaspor, Fenerbahçe maçında görev yapan ve kusursuz bir yönetim sergileyen Hakem Mete Kalkavan'ı kutladı. Antalyaspor yönetimi, Mete Kalkavan'ı örnek gösterdi. Başkan Hasan Akıncıoğlu, "Kimseden destek istemiyoruz. Tüm hakemlere saygılıyız. Ancak adaletli yönetim istiyoruz. Mete Kalkavan Fenerbahçe maçındaki yönetimiyle görevini kusursuz yapmıştır" dedi.

Fotosuz

===

Urlu kardeşlere büyük onur

AVRUPA Muay Thai Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Muay Thai Semineri'ne bu yıl Türkiye'yi temsilen Antalya'dan iki isim çağrıldı. Türkiye Muay Thai Federasyonu Teknik Kurul Başkanı olan ve aynı zanda Milli Takım Başantrenörlüğü görevini yürüten Yasin Urlu ile Muay Thai Akdeniz Bölgesi Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Urlu, 4 Kasım tarihine kadar sürecek seminer için Almanya'ya gitti. Yasin Urlu, Almanya'daki seminerin bitimine 1 gün kala Hollanda'nın Valkenburg kasabasına geçecek. Urlu burada düzenlenecek Dünya Serbest Dövüş Şampiyonası'nda final ve yarı final maçlarını yönetecek. Yasin Urlu, Türk bayrağını her türlü sportif platformda dalgalandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Foto: Yasin Urlu ve Hasan Urlu kardeşler

===

Büyükşehir Efes'e bileniyor

BEKO Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediyespor, pazar günü evinde oynayacağı zorlu Anadolu Efes maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Sezonun ilk maçında evinde Galatasaray'a, ardından Ankara'da Türk Telekom'a kaybeden turuncu mavili takım, Aliağa Petkim ile oynadığı 3'üncü maçı kazanarak büyük moral buldu.

İNANÇLI VE KARARLIYIZ

Antrenör Altar Tunçkol, Aliağa galibiyetinin verdiği moralle Efes maçına hazırlandıklarını belirterek, "Efes'le son derece zorlu bir maç oynayacağız. Rakibin gücünü biliyoruz ama kazanmak için inançlı ve kararlıyız. Sezona kötü başladık ama iyi bitireceğiz. Efes maçını kazanmamız halinde önümüz açılacak" diye konuştu.

Foto: Basketbol fotosu, hoca kelle

===

Durusoy hızlı başladı

Teknik direktör Armağan Turhan'dan görevi devralan deneyimli hoca işi sıkı tutuyor

ALANYASPOR'da teknik direktör Armağan Turhan'ın istifası üzerine bu göreve getirilen Ali Haydar Durusoy, mesaisine çift antrenmanla başladı. Sakatlığı bulunan Uğur'un katılmadığı antrenmanlardan önce Durusoy futbolcularla toplantı yaptı. Alanyaspor'daki görevine geçen yıl sportif direktör olarak başladığını ve Armağan Turhan'ın istifası üzerine teknik direktörlük görevine getirildiğini belirten Durusoy, Alanyaspor'da yıllardır hiçbir görevden kaçmadığını söyledi.

Kendisine ihtiyaç duyulduğu zaman tüm işlerini arka plana atarak kulüp için gece-gündüz çalıştığını belirten Durusoy, "Bundan sonra da böyle olacak. Mağlubiyeti hazmedemeyen bir yapım var. Oyuncularıma da bunu aşıladığım zaman sorun olmayacağını düşünüyorum. Yaptığımız toplantıda oyuncularıma istediklerimi, beklentilerimi ve prensiplerimi anlattım. Onların da bana bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum. Umarım başarılı oluruz" dedi.

Kendilerini zor bir maç periyodunun beklediğini dile getiren Durusoy, "İyi bir kadroya sahibiz. Gruptaki takımların hepsi diğerlerini yenebilecek düzeyde. Rakiplerimizin hepsini tanıyoruz. Hedefimiz ilk 5'e girebilmek, ancak daha iyi derece yapabilecek kapasitedeyiz. Şu ana kadar deplasmanlarda kaybettiğimiz puanlar nedeniyle bu hedeften uzak kaldık. Göreve zorlu Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacağız. Kadro dışı bırakılan oyuncular ise yönetim kurulunun verdiği cezaya göre belirlenen sahada çalışmalarına devam edecek" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane ve Ali Haydar Durusoy

===

Fatura teknik heyete

AFYONKARAHİSAR'ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Sandıklıspor'un teknik heyetinin sözleşmesi feshedildi. 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor'daki istikrarsız sonuçların faturası teknik heyete kesildi. Rize Pazarspor deplasmanından yenilgiyle dönen Sandıklıspor'da yönetim istikrarsız gidişat nedeniyle teknik direktör İbrahim Derya Tutkun, yardımcı antrenör İbrahim Cezair ve kaleci antrenörü Niyazi Boylu'nun sözleşmelerini karşılıklı feshetme kararı aldı. Sandıklıspor yönetiminin bu hafta içersinde toplanarak Sandıklıspor'u çalıştıracak yeni teknik heyeti belirlemesi bekleniyor.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: İbrahim Derya Tutkun'un fotosu

===

'Küçükler' Cumhuriyet için koştu

ANTALYA'daki çeşitli ilköğretim okullarında öğrenim gören 'küçük atletler', 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışlarda ter döktü. Türkiye Atletizm Federasyonu Antalya İl Temsilciliği'nce düzenlenen '29 Ekim Cumhuriyet Koşusu' Duacı'daki atletizm pistinde yapıldı. Yarışlar, Antalya'nın uluslararası atletizm hakemleri Levent Saraçoğlu, Mehmet Mut, Veli Eşenli, Beyhan Özcan ve Mehmet Kıcırtı ile ulusal ve il hakemlerinin gözetiminde gerçekleştirildi.

'Küçük Kızlar 1200 metrede Alaattin Keykubat İlkokulu'ndan Melek Şimşek birinci, Destan bayram ikinci, İsmail Hakkı Kaya İlkokulu'ndan Nazlı Gündüz üçüncü oldu. Küçük Erkekler 1500 metrede Alaattin Keykubat İlkokulu'ndan Yasin Tuncer birinci, Perihan Esat Aral İlkokulu'ndan Muhammet Emin Sertçelik ikinci, İnönü İlkokulu'ndan Alp Erdoğan üçüncü sırada yer aldı. Yıldız Kızlar 2000 metrede ise Kepez İlkokulu'ndan Senem Erbil birinci, Şehit Kahraman Çelikbaş İlkokulu'ndan Berna Kıran ikinci, Beşkonak İlkokulu'ndan Zeynep Kök üçüncülüğü elde etti.

Yıldız Erkekler 3000 metre yarışını 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'ndan Baver Ateş ilk sırada tamamlarken, Alaattin Keykubat İlkokulu'ndan O. Gazi Bayram ikinci, İnönü İlkokulu'ndan Mehmetcan Alagöz üçüncü oldu. Genç Kızlar 3000 metrede de Gazipaşa METEM'ten Fatma Sorguç birinci, Berna Uysal ikinci, Kepez Teknik Endüstri Meslek Lisesi'nden Rukiye Aslan üçüncü oldu. Genç Erkekler 5000 metrede de İsmet İnönü Meslek Lisesi'nden Hakan Çelik birinci, Kepez Teknik Meslek Lisesi'nden Mustafa Ertekin ikinci, Gazipaşa Lisesi'nden Ahmet Anıl Oğuz üçüncülüğü kazandı.

Foto: Ödül töreninden

===

Melekler Maltepe karşısında

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı yarın Maltepe Belediyesi'ni konuk ediyor.

BAYANLAR Hentbol Süper Ligi 5'inci hafta mücadelesinde Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Maltepe Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nü konuk ediyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yarın saat 13.00'de başlayacak karşılaşmayı, Denizli Bölgesi'nden Sadık Tunç ve Onur İlhan hakem ikilisi yönetecek.

Ligde şampiyonluğun en önemli adayı olduklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal; "Rakibimiz Maltepe Belediyesi'ni kendi saha ve seyircimiz önünde farklı skorla yenmek istiyoruz. Tüm sporseverleri yarın Bayan Hentbol Takımımızı desteklemeye davet ediyoruz" dedi.

Foto: Takım fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalyaspor,Hakem Mete Kalkavan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement