Asarcık'ta İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Asarcık'ta İstişare Toplantısı

Asarcık\'ta İstişare Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde organize ettiği istişare toplantılarının bir yenisi Asarcık'ta yapıldı.

12.12.2013 14:16  Güncelleme: 14:54

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde ortaklaşa organize ettiği istişare toplantılarının bir yenisi Asarcık'ta yapıldı.

Düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Ercan Albayrak, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, il ve belediye meclis üyeleri, İl Özel İdaresi yetkilileri katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Ercan Albayrak, seçimlerin hemen ardından yürürlüğe girecek olan Büyükşehir Yasası ile hizmetlerde etkinlik, koordinasyon ve kalitenin yükseleceğini söyledi. Albayrak, "Bu çerçevede yönetim, planlama ve koordinasyon açısından belediye sınırı mülki sınıra genişletildiğinde en geniş ölçekte hizmet üretebilecek güçlü bir yapı hedeflenmiştir. Büyükşehir alanında sunulan hizmetlerin tek merkezden yürütülmesiyle ortaya çıkan ölçek ekonomileri sayesinde hizmetlerde etkinlik, koordinasyon ve kalite yükselecek, daha az kaynakla daha çok ve daha kaliteli hizmet sunulması mümkün hale gelebilecektir. Bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda denilebilir ki, amaç; hizmet siyasetinin, dolayısıyla çağdaş belediyecilik anlayışının gerekliliği olan en yüksek verimlilikle, hızlı ve kaliteli hizmet bütünlüğünün sağlanmasıdır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "İlçe belediyelerimiz kapsamında yürütülen çalışmalarımız var. Hizmetin devamlılığını, hizmetin akışının aksamadan sağlayabilmek, Asarcık'ta yapılması gerekenler hakkında hazırlık yapılabilmesi için ilçelerimizde bu toplantılarımı gerçekleştiriyoruz. Sizlerden görüşlerinizi alıp ilçemiz için daha neler yapabiliriz bunları konuşmak için bir aradayız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asarcık'ta İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement