Balıkesir Tanıtım Günlerinde Akçay'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Tanıtım Günlerinde Akçay'a Yoğun İlgi

Balıkesir Tanıtım Günlerinde Akçay\'a Yoğun İlgi

Ankara'da bu yıl ilk kez düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günleri, düzenlenen törenle açılırken, sevgi ve su beldesi Akçay, Sarıkız figürü ve denizin içinden fışkıran tatlı suyu ile etkinliklerin ilgi odağı oldu.

10.10.2013 17:10

Ankara'da bu yıl ilk kez düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günleri, düzenlenen törenle açılırken, sevgi ve su beldesi Akçay, Sarıkız figürü ve denizin içinden fışkıran tatlı suyu ile etkinliklerin ilgi odağı oldu.

Başkent Ankara'da 10-13 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günleri 10.10.2013 tarihinde düzenlenen tören ile kapılarını açtı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve diğer konuklar tarafından açılışı yapılan Balıkesir Tanıtım Günleri'nde dört gün boyunca Balıkesir'in tarihi, kültürünü, güzellikleri, gelenek ve görenekleri, Balıkesir'e özgü ne varsa etkili bir şekilde tüm Türkiye'ye tanıtılacak. Balıkesir'den geniş bir katılımın olduğu etkinliklerde Akçay standı yine ilgi odağı olmayı başardı. Akçay standında Sarıkız figürü ve denizin içinden fışkıran tatlı suyun yer aldığı çalışma en çok ilgi çeken konuların başında geldi.

Akçay standını Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Milletvekilleri, Ayşe Nedret Akova, Namık Havutça, Haluk Ahmet Gümüş, Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Belediye Başkanları, Kaymakamlar ve birçok daire amiri ve konuklar ziyaret etti. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Ankara'da düzenlenen tanıtım günü etkinliklerini her ilin yaptığını belirterek, "Bu yıl bizlerde Balıkesir olarak Valiliğin öncülüğünde 10-13 Ekim tarihlerinde ilimizin temsili ve tanıtımı için bütün Balıkesirlilerle birlikte Başkent'te buluştuk. İlçemizi, Akçay Beldemizi, Kaz Dağlarımızı ve Edremit ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Tanıtım Günlerinde Akçay'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement