Başbakan Erdoğan Pazar Günü Edirne'ye Gelecek - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan Pazar Günü Edirne'ye Gelecek

Başbakan Erdoğan Pazar Günü Edirne\'ye Gelecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trakya turu kapsamında 8 Aralık Pazar günü toplu açılış ve ziyaretler için Edirne'ye gelecek.

06.12.2013 10:07  Güncelleme: 10:11

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, "Başbakanımızın gelmesi bütün Edirne adına artı olduğu gibi, teşkilat olarak bize de yaklaşan yerel seçimler öncesi büyük bir güç ve heyecan verecektir" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın 11 yıllık AK Parti iktidarı Edirne'ye 12. ziyaretini gerçekleştireceğini belirten Kahve, bu ziyaretin telaşı içerisinde olduklarını ve bundan son derece mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başbakanın ziyareti kapsamında Uzunköprü ve Keşan'a da uğrayacağını aktaran Kahve, "Sayın Başbakanımız öncelikle Edirne'de özellikle son dönemde açılış yapılmayan yatırımlarımızın, bitmiş işlerimizin açılışını yapacak. Önce il merkezinde Selimiye Meydanı'nda saat 11.00'de hem toplu açılışı hem de Edirnelilerle buluşma programımızı gerçekleştireceğiz. Ardından Uzunköprü ve Keşan'da toplu açılışlar ve buluşma programlarımız olacak" diye konuştu.

Kahve, ziyarette Edirne için önem atfeden büyük projelerle ilgili Başbakandan müjde duymayı beklediklerini kaydetti.

Ziyaretin Edirne'nin geleceği açısından önemli olduğunu ifade eden Kahve, şunları kaydetti:

"Başbakanımızın gelmesi bütün Edirne adına artı olduğu gibi teşkilat olarak bize de yaklaşan yerel seçimler öncesi büyük bir güç ve heyecan verecektir. Başbakanın gelişiyle birlikte İstanbul'dan yoğun bir iş adamı grubu da Edirne'ye gelecek. Yatırım yapmayı düşünen iş adamlarıyla sayın Başbakanı Edirne'de buluşturarak, Edirne'nin geleceğine faydalı işlerin olmasının önünün açılacağına inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan Pazar Günü Edirne'ye Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement