Başkan Ak İmam Hatiplilerin İftarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak İmam Hatiplilerin İftarına Katıldı

Başkan Ak İmam Hatiplilerin İftarına Katıldı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara İmam Hatipliler Platformu ile Keçiören İmam Hatipliler Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği iftar programına katıldı.

03.06.2017 11:46

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara İmam Hatipliler Platformu ile Keçiören İmam Hatipliler Derneği'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği iftar programına katıldı.

Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen iftarda Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'ın yanı sıra, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, öğrenciler, öğretmenler ve veliler de hazır bulundu. Bir öğrencinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, öğrenci korosunun seslendirdiği ilahilerle devam etti.

Ramazan'ın rahmet, merhamet ve mağfiret ayı olduğunu vurgulayan Mustafa Ak, "Bizleri on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif'e tekrar kavuşturan Rabbime şükürler olsun. Ramazan'da, birlik, beraberlik ve dayanışmayı ön plana çıkarmalıyız. İbadetlerimizi gerçekleştirirken, toplumsal sorumluluğumuzu da yerine getirmeliyiz. Yakınlarımıza, akrabalarımıza, komşularımıza ve ihtiyaç sahibi insanlara karşı sorumluluklarımız var. Bu konuda duyarlı olmalıyız" dedi.

Keçiören Belediyesi olarak bütün ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ettiklerini belirten Ak, "Ancak gözümüzden kaçan olursa, mutlaka bize bildirin. Mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum. Sadece Türkiye'deki Müslümanların değil, tüm İslam aleminin ve bütün ümmetin Ramazan-ı Şerif'ini kutluyoruz. Suriye, Irak, Afganistan, Mısır, Fas, Tunus, Filistin'de, Müslümanların çoğunlukta olduğu yerlerde zalimler zulümlerini gösteriyorlar. Bu ayda dua edelim ki, kardeşlerimiz bu zulümden kurtulsunlar. Zalimin eli de kırılsın, Allah hepimizin yardımcısı olsun" mesajını verdi.

Başkan Ak, iftar yemeğinin ardından vatandaşların ricasını kırmayarak çok sayıda hatıra fotoğrafı da çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak İmam Hatiplilerin İftarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement