Başkan Akaydın Gazipaşa'da Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın Gazipaşa'da Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Akaydın Gazipaşa\'da Vatandaşlarla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya’nın ilçelerinde vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor.

03.02.2014 14:31

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya'nın ilçelerinde vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde İbradı ilçesinde köyleri gezen Başkan Akaydın, hafta sonu mesaisini ise Antalya'nın doğu ilçesi Gazipaşa ve köylerinde geçirdi. Başkan Akaydın, Gazipaşa'daki ilk gününde Gazipaşa Belediyesi'nin düzenlediği şenliğe katıldı. Şenlik kapsamında düzenlenen konseri izleyen Başkan Akaydın, "Gazipaşa, Mustafa Kemal Atatürk'e layık olma başarısı gösteren bir ilçemizdir. Belediye Başkanınız Cem Burak Özgenç 10 yıldır tanıdığım, heyecanla izlediğim, çok üretken, genç ve dinamik bir belediye başkanı. Onu bir dönem daha belediye başkanı seçeceğinize inancım tamdır. Yeni dönemle birlikte Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini Cem Burak Özgenç kardeşimle birlikte size ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Başkan Akaydın, Gazipaşa ilçesindeki ikinci gününde ise mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Muhtarlara Büyükşehir Belediyesi'nin görevlerini anlatan Başkan Akaydın, yeni dönemle birlikte nasıl bir çalışma stratejisi izleyeceklerini anlattı. Gazipaşa'nın Antalya'nın çok sevimli ve istikbal vaat eden bir ilçesi olduğunu ifade eden Başkan Akaydın, Gazipaşa'nın iyi planlama yapılması durumunda turizmden gelecekte akıllıca pay alabileceğini söyledi. İlçede okuma yazma oranının çok yüksek olduğunu hatırlatan Akaydın, bu ilçeyle gurur duyduğunu kaydetti.

"ANTALYA GÜLÜMSEYEN BİR ŞEHİR"

Vatandaşları seçimlerden sonra hayata geçecek Bütünşehir Yasası hakkında bilgilendiren Başkan Akaydın, ilçelerde yapacakları yatırımların pahalı olacağını, ancak kent merkezinde bu tür yatırımları başarıyla tamamladıklarını söyledi. 700 milyonluk yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Akaydın, 60 projeyi hayata geçirdiklerini anlattı. Antalya'nın artık gülümseyen bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Akaydın, kentin her şeyiyle güzelleştiğini kaydetti. Akaydın, bu mutluluğu bütün ilçelere taşıyacaklarını aktardı. Başkan Mustafa Akaydın, yeni yasayla birlikte derslerine çok iyi çalıştıklarını belirterek, yeni dönem projelerinin hazır olduğunu vurguladı. Özellikle kırsal kalkınmaya yönelik projeleri bulunduğunu ifade eden Başkan Akaydın, "Köylüyü köyünde nasıl mutlu tutabiliriz, köyden kente göçü nasıl engelleyebiliriz diye kafa yorduk. Gençlerimize köy ortamında iş yaratmak, kooperatifçilik, üretici birlikleri, hallerin yeniden elden geçirilmesi gibi çalışmalar üzerinde duruyoruz. Ayrıca sahil turizmini köye, iç kısımlara götürmek için çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

"KUL HAKKI YEMEKTEN KORKARIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ranta değil, insan odaklı projelere para harcadıklarını söyledi. İmar yoluyla hiç kimseye rant sağlayacak uygulamalar yapmadıklarını belirten Başkan Akaydın, " Türkiye'de siyaseten ahlak dışı şeyler yaşanıyor. Biz kul hakkı yemekten çok korkan insanlarız. Belediyelerimizde ahlaksızlık, yolsuzluk yapılmasına asla izin vermedik. Yolsuzluğa, vurguna, talana güle güle deme zamanı geldiği çok net belli oluyor artık" dedi.

Başkan Mustafa Akaydın, Gazipaşa ziyaretlerinde Kahyalar beldesini, Korubaşı ve Karalar köylerini ziyaret etti. Gazipaşa CHP Seçim Bürosu açılışına katılan Başkan Akaydın, kalabalığa seslendi. Başkan Akaydın, Karalar köyünde düğünü olan Cemil-Hamide Nural çiftine de sürpriz yaptı. Başkan Akaydın, Gazipaşa'da akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bölge toplantısına katılarak ilçedeki ziyaretlerini tamamladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın Gazipaşa'da Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement