Başkan Ergün'den Birlik ve Beraberlik Mesajları - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün'den Birlik ve Beraberlik Mesajları

Başkan Ergün\'den Birlik ve Beraberlik Mesajları

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün protokol üyeleriyle birlikte oda, dernek ve sendika temsilcilerini iftarda ağırladı.

19.07.2013 16:26

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün protokol üyeleriyle birlikte oda, dernek ve sendika temsilcilerini iftarda ağırladı.

Protokol üyeleri, oda, dernek ve sendika temsilcileri Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Sultan Kafe'de düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen İftar Yemeğine MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Mehmet Pakdemirli, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Mümin Deniz, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Doğru, OSB Başkanı Sait Türek, Baro Başkanı Zeynel Balkız, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu, Kadastro Müdürü Hanifi Sitemioğlu, Tapu ve Sicil Müdürü Hayati Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ile birlikte daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, oda, dernek ve sendika temsilcileri katıldı. İftar yemeği sonrası okunan duaların ardından konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mübarek Ramazan ayında protokol üyeleri, oda, dernek ve sendika temsilcileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün, "Ramazan ayları birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerdir. Bu birlik ve beraberliğimizin 11 ayın sultanı olarak bilinen nice Ramazan aylarında yaşamayı temenni ediyorum" dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün 2009 yılında göreve geldikleri günden bu yana 4 yıl 3 ayı geride bıraktıklarını hatırlatarak, "Manisa'ya hizmet etme noktasında Manisa Belediyesi'ni temsilen bulunduğumuz makamlarda Manisa'ya en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık. Geldiğimiz günden bu yana hep şuna dikkat ettik. Hiç kimseyle kavga etmeden, sadece işimize baktık. Projeler ürettik, icraatlarımızı hayata geçirdik. Manisalıları mutlu edecek hizmetler yaptık. Bu süreçte bütün kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği içerisinde olduk. Onları kucaklayan bir anlayış içerisinde hareket ettik" dedi.

Kamu kurumlarıyla yaptıkları ortak çalışmalar sonucunda Manisalıların birçok hizmetle buluştuğunu ifade eden Başkan Ergün, "İşte buna son örnek temeli yeni atılan 112 Acil Çağrı Merkezidir. Oranın imar durumunun düzeltilmesi noktasında Manisa Belediyesi üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bunun bilinmesini istiyorum. Orda ki imar düzenlemelerine verdiğimiz katkı yeni bir hizmetin başlamasına vesile olmuştur" diye konuştu. Aynı şekilde Tugay Komutanlığı ve ilgili bakanlıklarla yaptıkları görüşmelerde Subay Lojmanları'nın Manisa Belediyesi'ne devri ile katlı otopark yapımına başlandığını hatırlatan Başkan Ergün, "Manisa'nın en büyük sorunu olan otopark sorunu yine kurumlarla yaptığımız güzel işbirlikleri sayesinde çözüme kavuşmaktadır. Yaklaşık üç yıldır yaptığımız görüşmeler nihayet çözüme kavuştu ve mevcut alanda yıkım çalışmaları başlatıldı. Buda kurumlarla yaptığımız işbirliklerine güzel bir örnek. Ben komutanımıza da bu süreçte bizlere verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"OSB TARİHİNDE İLK KEZ MANİSA BELEDİYE MECLİSİ'NDE"

Geçtiğimiz aylarda Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve yöneticilerinin belediye meclisinde bir sunum gerçekleştirdiğin hatırlatan Başkan Ergün, "Bu Manisa Belediyesi ve OSB tarihinde ilk kez gerçekleşmiştir. Bu sunum bizleri oldukça memnun etmesinin yanında, Manisa'nın gelişimi, OSB'de yeni alanların oluşturulması ve istihdam kadrolarını açılması noktasında büyük önem taşımaktadır. Buda birlik ve beraberliğimizin güzel örneklerinden birisidir. Biz doğru işlerin her zaman yanında olduğumuzu sürekli dile getiriyoruz" dedi.

Başkan Ergün, İl Özel İdaresi ve Makine Mühendisleri ile yaptıkları işbirliği çerçevesinde de Tren Garı altında kalan tarihi binanı restore edildiğini hatırlatarak, tarihi binanın yeniden kente kazandırıldığını da hatırlattı.

Manisa Belediyesi olarak yapılan bu işbirliklerinin Manisa'da yaşayan vatandaşlara en iyi şekilde yansıdığının da altını çizen Başkan Ergün, "Umarım bu birlik ve beraberliğimiz önümüzde ki süreçlerde de devam eder ve kazanan Manisa olur. Ben bu akşam davetimize katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını temenni ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün'den Birlik ve Beraberlik Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement