BBP Nilüfer'de Aydın Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

BBP Nilüfer'de Aydın Güven Tazeledi

BBP Nilüfer\'de Aydın Güven Tazeledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Teşkilatı 6.olağan kongrede mevcut başkan Mustafa Aydın, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

29.09.2013 16:27

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Teşkilatı 6. olağan kongrede mevcut başkan Mustafa Aydın, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

BBP Nilüfer İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Kongreye BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ve çok sayıda parti üyesi katıldı. 69 delegenin oy kullandığı seçimde tek listeyle seçime giden Mustafa Aydın 4. kez başkanlığa seçildi. 20 senelik hareketin bir mensupları olduklarına değinen Aydın, "Bizim temsil ettiğimiz misyon elbette devam edecek. Belki hiçbirimiz bu samimi davada dünya evi makamlarına gelemeyebiliriz. Bir meclis üyesi, belediye başkanı veya milletvekili olamayabiliriz. Önemli olan hak davada ve hayatımızı vakfettiğimiz değerler uğruna verdiğimiz mücadelede haz almaktır" dedi.

BBP İl Başkanı Ünsal ise, "Önümüzdeki yerel seçimlerde her yerde adaylarımızla gireceğiz. Dağ tepe demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz 20 yıldır inandığımız dava için buradayız. Bu zamana kadar hiç iktidar görmedik. Yine de yılmayacağız. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Nilüfer'de Aydın Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement