Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da - Son Dakika
Yerel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa\'da

Çelik: "Sağlık alanında bizim iktidarımızdan önce 7 8 milyar harcama varken şimdi 50 milyar TL. Bu, muazzam bir rakam, çok büyük bir rakam. Milletimize, hepinize helali hoş olsun"

14.03.2014 23:17

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Sağlık alanında bizim iktidarımızdan önce 7-8 milyar harcama varken şimdi 50 milyar TL. Bu, muazzam bir rakam, çok büyük bir rakam. Milletimize, hepinize helali hoş olsun" dedi.

Çelik, AK Pati Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve AK Parti'nin Viranşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Gelin ile seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir'in Usluca köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Usluca köyünde aile sağlığı merkezi temel atma töreninde konuşan Çelik, sağlığın hayatın her alanında en önemli etken olduğunu belirterek, AK Parti olarak bölgeye ve Viranşehir'e yaptıkları hizmetleri anlattı.

Hizmetlerin her alanda her şartta devam edeceğini belirten Bakan Çelik, "Bursa'dan 3 dönem milletvekili seçildim. Oradaki bütün köylerin altyapısını, çocuk parklarını ve yollarını yaptık. Çok şükür bir sıkıntı kalmadı. İnşallah Şanlıurfa'nın bin 300 köyüne de bu hizmetleri 5 yıl içinde götüreceğiz" dedi.

Hükümet olarak doğudan batıya sağlık alanında her türlü adımı attıkları, hastalara en kısa zamanda ulaşmak için devletin bütün imkanlarını kullandıklarını vurgulayan Çelik, şunları söyledi:

"Bütün vatandaşlarımızın sağlıktan yararlanmaları konusunda atılması gereken ne adım varsa, yapılması gereken ne fedakarlık varsa bu reformları yaptık ve milletin hizmetine sunduk. Her yıl 50 milyar TL sağlık için harcama yapıyoruz. Sağlık alanında bizim iktidarımızdan önce 7-8 milyar harcama varken şimdi 50 milyar TL. Bu, muazzam bir rakam, çok büyük bir rakam. Milletimize, hepinize helali hoş olsun çünkü milletimiz bunu hak ediyor. Bizlere, ülkeyi yönetenlere düşen görev ülkenin imkanlarını adil bir şekilde kullanmaktır. İstanbul'daki, Edirne'deki vatandaş nasıl ki sağlık hizmetlerinden yararlanıyorsa Şanlıurfalı da Vanlı da aynı şekilde yararlanacak. Artık doğu batı ayırımı yok. 76 milyon bir ve kardeştir."

Bakan Çelik ve beraberindekiler, törenin ardından Yollarbaşı ve Karınca köylerinde kanaat önderleriyle bir araya geldi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement