Çelik, "Aksu'yu Yeniden Planlayacağız" - Son Dakika
Yerel

Çelik, "Aksu'yu Yeniden Planlayacağız"

Çelik, "Aksu\'yu Yeniden Planlayacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya’nın Aksu ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

15.01.2014 16:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya'nın Aksu ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Çelik'e Aksu ziyaretinde MHP İl Başkanı Osman Çetin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Aksu Belediye Başkan adayı Ramazan Özen, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu ve partililer de bulundu.

Aksu ilçesinde yerel gazete ofislerine de ziyaret de bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Aksu'nun en önemli sorununun plansızlık olduğunu vurguladı. Çelik, "Aksu'yu yeniden planlayacağız. Aksu'nun en önemli sorunu plansızlıktır. Aksu'nun cazibe merkezi olması için öncelikle imar sorununun çözülmesi gerekir. Bugüne kadar Aksu'ya hiçbir el dokunmamış. Hala köy özelliği devam ediyor. Aksu için boşa geçmiş son bir 5 yıl var. Aksu gerçeklerine uygun, hemşerilerimizin menfaatine uygun bir planlamanın acil olarak ele alınması gerekiyor. Aksu'nun da Ankara'dan planlanmasına izin vermeyeceğiz. Aksu, Aksu'dan Aksulular tarafından planlanacaktır" dedi.

Kent Konsey'inin şu anda formalite olarak görüldüğünü dile getiren Kemal Çelik, " Kent Konseyi'nin hiçbir projesi dikkate alınmıyor. Biz Kent Konseyi'ni aktif hale getireceğiz. Antalya'yı sivil toplum örgütleri, özel sektör ve üniversite ile birlik de yöneteceğiz. 7 tane üst kurulumuz olacak. Bunlardan bir tanesi Turizm Planlama ve Koordinasyon Üst Kurulu olacak. Bu kurulun içinde turizmciler, işadamları, proje sahipleri, sivil toplum örgütleri, üniversiteden bilim adamları olacak. Bu kurullarımızla Antalya'nın 2023'ünü, 2050'sini planlayacağız" diye konuştu.

Aksu'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin özel sektöre bakış açısını da değerlendiren Çelik, "Kim ülkesi için daha çok artı değer üretiyorsa, kim daha çok vergi veriyorsa, kim daha çok istihdama katkıda bulunuyorsa, kim daha çok ihracat yapıyorsa o daha çok milliyetçidir. Bizim işadamlarımıza bakış mantığımız da budur. Bunun içinde Milliyetçi Hareket Partisi işadamlarının gelişmesini sağlayacak, serbest rekabet koşulları içerisinde Aksu'ya, Antalya'ya, Türkiye'ye hizmet etmelerini sağlayacaktır. Biz belediye olarak işadamlarımızın tehdit unsuru değil, güven unsuru olacağız" dedi.

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Aksu'nun Kumköy ve Boztepe köylerinde hemşerileri ile sohbet toplantıları düzenledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik, 'Aksu'yu Yeniden Planlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement