Çölaşan ile Kocasakal, "Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa" Konulu Panele Katıldı - Son Dakika
Yerel

Çölaşan ile Kocasakal, "Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa" Konulu Panele Katıldı

Çölaşan ile Kocasakal, "Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa" Konulu Panele Katıldı

Atatürk Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan ile İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal “Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa” konulu panele Kilis’te panele katıldı.

05.05.2014 14:10

Atatürk Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan ile İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal "Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa" konulu panele Kilis'te panele katıldı.

Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen "Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa" konulu panele Gaziantep ADD Şube Başkanı Rasim Hengirmen, Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Şahinkanat, Diyarbakır Şube Başkanı Oktay Arıtürk, Hatay Şube Başkanı Kebzan Kuran, yönetim kurulu ve üyeleri ile genel kurul delegeleri, Gaziantep Boru Başkanı Ali Elibol, Kilis Baro Başkanı Fazlı Muammer Fazlıağaoğlu Güneydoğu bölge sorumlusu ve Genel Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Bülent Çukurova, Tiyatro sanatçısı Gürsel Fırat, ADD Kilis Şube Başkanı Mehtap Okatan, CHP Merkez ilçe başkanı Talat Kurt, CHP Kilis İl Başkan Vekil Ahmet Öztürk, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Gaziantep Üniversitesi Atatürk Düşünce Topluluğu üyeleri ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

ADD Kilis Şube Başkanı Mehtap Okatan ile yönetim kurulu üyelerinin gelen misafirler ile Kilis'ten panale katılanlar ile yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

Atatürk Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan ile İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal "Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa" konulu panele Türkiye'de son zamanlarda yaşanan hukuk ihlalleri ile yaşanan hukuksuzluk anlatıldı.

Konuklar onuurana Aykanat Kale Restorantta bir yemek verilirken, yemeğin sunuculuğunu Gürsel Fırat yaptı.

Son olarak Atatürk Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan ile Güneydoğu Bölge Sorumlusu ve Genel Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Bülent Çukurova başkanlığında ADD Güneydoğu Eşgüdüm toplantısı ADD Kilis Şubesinde yapıldı. Toplantı Diyarbakır, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ile Kilis ADD şube başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Atatürk Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal ile diğer katılımcılar ADD Kilis Şube Başkanı Mehtap Okatan ile yönetim kurulu üyelerine ilgilerinden ve hazırlanan program nedeniyle teşekkür ettiler. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çölaşan ile Kocasakal, 'Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa' Konulu Panele Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement