Damadın Öldüğü Kazada Yaralanan Gelin De 13 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Yerel

Damadın Öldüğü Kazada Yaralanan Gelin De 13 Gün Sonra Öldü

Damadın Öldüğü Kazada Yaralanan Gelin De 13 Gün Sonra Öldü

Düğün konvoyunda bulunan araçların da karıştığı zincirleme kazada damat Ahmet Songur'un olay yerinde yaşamını yitirmesinin ardından, tedavi altında olan gelin Kamile Songur da 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

31.07.2011 18:29

Konya'da 17 Temmuz'da, düğün konvoyunda bulunan araçların da karıştığı zincirleme kazada damat 25 yaşındaki Ahmet Songur'un olay yerinde yaşamını yitirmesinin ardından, tedavi altında olan gelin 21 yaşındaki Kamile Songur da 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Songur'un cenazesi, bugün öğle saatlerinde memleketi Karaman'ın Başyayla İlçesi'nde toprağa verildi.

Merkez Meram İlçesi'nde oturan demir ustası Ahmet Songur, 17 Temmuz Pazar günü memleketi Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Katranlı Köyü'nde Kamile Selvi ile dünya evine girdi. Çift düğünün ardından konvoy eşliğinde evlerine dönmek üzere yola çıktı.

Saat 21. 00 sıralarında Konya- Bozkır karayolunun 45'inci kilometresindeki Alibeyhüyüğü Kıbrıs Yaylası Mevkii'nde bir yakınlarının düğününe katıldıktan sonra Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne dönen 32 yaşındaki Soner Gültekin yönetimindeki 34 UE 4385 plakalı otomobil, iddiaya göre karşı yönden gelen 59 yaşındaki Hasan Yağcı yönetimindeki 42 HZ 464 plakalı buğday yüklü traktörün römorkuna, daha sonra traktör arkasındaki düğün konvoyunda bulunan ve damat Ahmet Songur yönetimindeki 42 VS 843 plakalı otomobile çarptı.

Songur'un yönetimindeki otomobil, savrularak şarampole yuvarlanırken, konvoyda bulunan 48 yaşındaki Salim Özkan yönetimindeki 42 VY 481 plakalı minibüs, 39 yaşındaki Ramazan Koç yönetimindeki 42 D6 668 plakalı otomobil, damadın amcasının oğlu 28 yaşındaki Ahmet Songur yönetimindeki 42 BRC 38 plakalı otomobil de zincirleme kazaya karıştı.

Toplam 6 aracın karıştığı kaza sonucunda şarampole yuvarlanan gelin arabasında sıkışan sürücü damat Ahmet Songur yaşamanı yitirdi.

YOĞUN BAKIMDA 13 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

Kazada gelin Kamile Songur ile birlikte 21 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çumra ve Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan ve Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Kamile Songur, 13 gün süren yaşam mücadelesi sonucu dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Songur, bugün memleketi Karaman'ın Başyayla İlçesi'ne bağlı Başköy Mahallesi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Damadın Öldüğü Kazada Yaralanan Gelin De 13 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement