Doktor Milletvekilinden Şiddete Kınama - Son Dakika
Yerel

Doktor Milletvekilinden Şiddete Kınama

Doktor Milletvekilinden Şiddete Kınama

AK Parti Manisa Milletvekili Opr.Dr.Muzaffer Yurttaş, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr.

20.04.2012 08:44

AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda, bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin Arslan'a yapılan saldırıyı kınadı.

Olayla ilgili bir açıklama yapan TBMM Sağlık Komisyonu üyesi ve AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, şunları söyledi: "Gece gündüz demeden bütün gayretini hastalarına harcayan sağlık camiasından bir doktorumuzun bu şekilde hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyuyoruz. İnsan yaşamına kendisini adayan ve milletine hizmet aşkıyla görevini ertelemeden yerine getiren hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstün gayretlerini takdirle izliyoruz. Meslektaşımız Ersin Arslan da, diğer meslektaşlarımız gibi gecesini gündüzüne katarak ülke insanının sağlığı için ter döküyordu. Ancak vicdan sahibi hiç kimsenin kabul edemeyeceği bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Olay toplum vicdanını yaralamış ve büyük bir üzüntü yaratmıştır."

Yurttaş, "Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Kimden, nereden gelirse gelsin, ne amaçla yapılırsa

yapılsın her türlü şiddeti lanetliyoruz. Sağlık alanında şiddetin dilinin hakim olmasına müsaade etmemeye kararlıyız. Her türlü önlemin acilen alınması ve toplumsal bilincin oluşması için gayret sarf edeceğiz" dedi.

(ES-ERG-

20.04.2012 08: 22: 57

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doktor Milletvekilinden Şiddete Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement