Ereğli CHP'den Bayramlaşma Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Ereğli CHP'den Bayramlaşma Ziyaretleri

Ereğli CHP\'den Bayramlaşma Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.

22.08.2012 16:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Örgütü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla köy ve beldelerde vatandaşlar ile bayramlaşma programı düzenledi.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, bayramın birinci günü parti binasında ve AKM'de gerçekleştirilen bayramlaşma programının ardından Gülüç Beldesi'nde CHP İlçe Örgütü, Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın kardeşi Ali Haberal ve İl Yönetimi ile birlikte vatandaşlarla ve partililerle bayramlaşma programı düzenlediklerini söyledi.

Bayramlaşma programları ile ilgili bilgiler veren Kartal, "Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık parti yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Gündoğdu ve Muhammet Arslan ile birlikte Kdz.Ereğli'nin efsane Belediye Başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu'nu evinde ziyaret ettik. Daha sonra Danışmentli köyündeki bayrama katıarak ardından oradan Ormanlı Beldesine geçtik. Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve Belde Örgütü yöneticileri ile birlikte Başören köyündeki bayrama katılan CHP yöneticileri oradan da Başören Doğancılar köyünde şehit Metin Çevik'in ailesini ziyaret ettik. Bayramın ikinci günü Süleymanbeyler ve Yazıcılar köylerinden sonra Çaylıoğlu, Armutlucuma, Öğberler ve Sakallar köylerine ziyarette bulunduk.

CHP İlçe Örgütü olarak

Sakallar köyü muhtarı Lütfi Aydın ile de görüşerek Ereğli- Devrek yolu hakkında bilgi aldık ve Öğberler köyündeki bir parti üyesinin düğününe katıldık. Bayramın

son gününü Yalı boyuna ayıran CHP İlçe Örgütümüz

Kandilli ve Gökçeler beldelerini ziyaret ederek partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Üçköy, Terzi, Bayat, Ballıca ve Sücüllü köylerini de ziyaret ederek halkla bayramlaştık" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli CHP'den Bayramlaşma Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement