Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep\'ten Kısa Kısa

GAÜN Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 2 bin 400 öğrenci diplomalarını aldı

29.06.2013 14:06

Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) 9 meslek yüksekokulundan mezun olan 2 bin 400 öğrenci törenle diplomalarını aldı.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, Amfi Tiyatro'da düzenlenen törene Gaziantep Meslek Yüksek Okulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, İslahiye Meslek Yüksekokulu, Nurdağı Meslek Yüksekokulu ile Araban Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 2 bin 400 öğrenci, aileleri ve öğretim üyeleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, törende, ailelere çocuklarının eğitimleri konusundaki ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kendilerine emanet edilen çocukları, birer meslek erbabı olarak yetiştirmek için gayret gösterdiklerini belirten Coşkun, bunda da başarılı olduklarına inandığını ifade etti.

Konuşmasında öğrencilere de seslenen Coşkun, şunları kaydetti:

"Sizlerin bu onuru, bu şerefi yaşamınız boyunca sağlıklı bir şekilde taşımanızı Yüce Rabbimden diliyorum. Artık her biriniz parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesinin birer parıltısısınız. Sizlerden ricam çok çalışmanız. Çok çalışın, ne olursa olsun dürüst olun. Olduğunuz gibi görünün, göründüğünüz gibi olun. Yüreğinizden insanlık sevgisini eksik etmeyin. Bunu yaptığınızda kazanan hep siz olacaksınız."

Konuşmanın ardından ilk üç dereceyi alan öğrencilere ödül ve diplomaları, mezun olanlara ise diplomaları verildi.

Törene, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Türkay Dereli, Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yaşar Gündoğdu, Genel Sekreter Ercan Eroğlu da katıldı.

GTO'ya ziyaretler

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş,  İŞKUR İl Müdürü Müdürü Siraç Ekin ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Yılmaz, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret eden Güneş, yeni yönetime başarılar diledi. Güneş'in ziyaretinde GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bilal Kara, M. Rıdvan Köksüzer, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Işık, Reis Reisoğlu, Ali Değer, Ali Bayram Sarıca, Uğur Acıoğlu, Ömer Kadayıfçı ve Mustafa Bozgeyik hazır bulundu.

İŞKUR İl Müdürü Ekin ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz da Bartık ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, başarılar diledi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement