Gürsel Tekin'in Edremit Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Gürsel Tekin'in Edremit Ziyareti

Gürsel Tekin\'in Edremit Ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İşitme Engelliler Federasyonu'nun düzenlediği festivale katılmak için geldiği Balıkesir'in Edremit ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

11.05.2013 22:25

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İşitme Engelliler Federasyonu'nun düzenlediği festivale katılmak için geldiği Balıkesir'in Edremit ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu'nun düzenlediği 'İşitme Engelliler Festivali'ne katılmak için Kaz Dağları'nın eteklerindeki Altınoluk tatil beldesine gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, festivalin ardından Edremit ilçesine gitti. CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, ile birlikte CHP Edremit İlçe Teşkilatı binasına giden Gürsel Tekin, partililer tarafından çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, parti yetkilileri ve çok sayıda üyenin katıldığı ziyaret havanın sıcak olması nedeniyle parti binasının bahçesinde gerçekleşti.

Ev sahibi başkan Yurt Yıldırım, kısa bir konuşma yaparak, CHP İlçe Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında ön bilgiler verdi ve Gürsel Tekin ile CHP Genel Merkezi'ne alakalarından dolayı teşekkür etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Hatay Reyhanlı'da meydana gelen patlama ile alakalı açıklamalarda bulunup, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tekin, sıcak yaklaşımı ve vurgulu konuşmalarıyla dikkat çekerken, ziyaretin sonunda partililerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Tekin, ziyaretin ardından, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ile birlikte Ayvalık ilçesine gitti.

(SŞ)

11.05.2013 22: 16: 26

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürsel Tekin'in Edremit Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement