"Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele" Projesi - Son Dakika
Yerel

"Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele" Projesi

"Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele" Projesi

Siirt'te, "Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele" Projesi tanıtıldı.

21.12.2013 18:14

Siirt'te, "Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele" Projesi tanıtıldı.

Şefkat Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Hizmet Derneği (Şefkat-Der) tarafından yütürülen projenin tanıtım toplantısı yapıldı.

Şefkat-Der'de düzenlenen toplantıda proje hakkında bilgi veren dernek başkanı Enver Aytaç, projenin gençlere yönelik ve eğitim amaçlı olduğunu söyledi.

Aytaç, proje kapsamında birçok kursun da açılacağını belirterek, şöyle dedi:

"Projemiz ağustos ayından beri başlamış bulunuyor. Projemiz kapsamında dikiş-nakış, satranç, masa tenisi, folklor, bilgisayar, judo, atletizm ve vurmalı çalgı gibi dallarda kurslar verilecek. Şu anda bu kursların birçoğu başlamış durumda. Siirt Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinden eğitimci konusunda destek aldık. 12 ay süreyle sınırlı olan projemizin sonlanması durumunda da biz kendi imkanlarımızla bu çalışmalarımızı devam ettirmeye çalışacağız. Bütün gençlerin bu eğitim kurslarını sahiplenip, kurslara katılmasını istiyoruz."

Toplantıya AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ile davetliler katıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Huzurlu Gelecek İçin Gençlerle El Ele' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement